Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ήρθε η ώρα να ψήσεις... like a boss

Ο υπαίθριος φούρνος που θα δώσει άλλο νόημα στο φαγητό στο σπίτι.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2021

Με το που ανοίγει ο καιρός και καλοκαιριάζει, μας έρχονται πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό. Κήπος, κοντά σορτσάκια, δροσερά ποτά και -φυσικά- καλό φαγητό φτιαγμένο στον ξυλόφουρνο, όπως εκείνο που απολαμβάναμε τις Κυριακές στο σπίτι της γιαγιάς.

Ο ξυλόφουρνος, εξάλλου, εμπνέει και θυμίζει τα μαμαδίστικα πιάτα ή τις Κυριακές στο χωριό, με τη μυρωδιά από το ξύλο που καίγεται να κατακλύζει το χώρο, και αυτές από το φαγητό να πλημμυρίζουν τη γειτονιά. Εδώ και αν ήταν ολόκληρη ιεροτελεστία το ψήσιμο του φαγητού.

Φέρσου λοιπόν σαν επαγγελματίας και εντυπωσίασε φίλους και οικογένεια... αρχίζοντας από τα βασικά: την επιλογή του σωστού ξυλόφουρνου.

Η ιταλική εταιρεία Alfa®, παίρνει έμπνευση από το παρελθόν και κάνει κάτι πολύ σύγχρονο. Τα τελευταία 40 χρόνια, λοιπόν, ειδικεύεται στην κατασκευή μιας μεγάλης ποικιλίας παραδοσιακών και κυρίως εύκολων στη χρήση, ξυλόφουρνων, που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις. 

Η σωστή επιλογή
Αν λοιπόν ψάχνεις για τον καλύτερο υπαίθριο φούρνο από ξύλο ή φυσικό αέριο ή και τις δύο επιλογές μαζί, τότε απλά απευθύνσου στο εξειδικευμένο προσωπικό της Alfa®, που θα σου προτείνει τη σωστή λύση για κάθε σου ανάγκη. 

Επίλεξε το σωστό ξυλόφουρνο για εσένα και την οικογένειά σου, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και απολαύστε το αυθεντικό παραδοσιακό ψήσιμο με εύκολο και γρήγορο τρόπο... στην αυλή του σπιτιού σας! 

Οι πίτσες στον ξυλόφουρνο θα είναι μόνο η αρχή
Οι ξυλόφουρνοι ιταλικής κατασκευής από υλικά κορυφαίας ποιότητας της Alfa®, είναι κατάλληλοι τόσο για οικιακή όσο για και επαγγελματική χρήση και είναι ιδανικοί για περιορισμένους χώρους.

Οι φούρνοι της Alfa® χαρακτηρίζονται επίσης από καθαρές και ευκρινείς γραμμές, θέτοντας υψηλά αισθητικά πρότυπα, ενώ ταυτόχρονα εγγυώνται τη μέγιστη λειτουργικότητα.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι το ότι αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να ψήσεις πίτσες, ψωμιά, κρεατικά και ψάρια, λαχανικά, φαγητά κατσαρόλας ή επιδόρπια. Ουσιαστικά οτιδήποτε μπορείς να ψήσεις και σε ένα φούρνο. 

Ψαγμένη... εμπειρία
Οι φούρνοι Alfa® είναι κατασκευασμένοι για όσους αγαπούν την παραδοσιακή γεύση και θέλουν να δοκιμάσουν μια πραγματικά ανώτερη μαγειρική εμπειρία. Χάρη στην τεχνολογία FORNINOX που συνδυάζει πυρίμαχο δάπεδο και ανοξείδωτο χάλυβα... το μαγείρεμα γίνεται κάτι περισσότερο από ασφαλές, υγιεινό και νόστιμο. Το φαγητό, άλλωστε, ψήνεται σε ψηλότερες θερμοκρασίες, πιο γρήγορα και πολύ διαφορετικά από ό,τι σε έναν συμβατό φούρνο κουζίνας.

Απόλαυσε το μαγείρεμα, στη σχάρα και το ψήσιμο του φαγητού σου σε φούρνο με ξύλα... στην αυλή του σπιτιού σου! 

Η εταιρεία Alfa®, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κατασκευής φούρνων για ξύλο ή φυσικό αέριο, σου παρέχει λύσεις για κάθε χώρο, κάθε ανάγκη και κάθε γούστο! 

Μάθε πώς θα αποκτήσεις τον δικό σου Alfa® ξυλόφουρνο τώρα! 

Πληρ. 97903971 ​& 99851283.
Website: https://www.bbqfornicyprus.com/
FacebookBBQForniCyprus
Instagrambbq.fornicyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close