Μουσική , Συναυλίες & Events

Την Τέταρτη θα πάμε μια συναυλία αφιερωμένη στην πιο μεγάλη αγάπη

Μια διαδικτυακή συνεργασία μεταξύ Κύπρου και Νέας Υόρκης

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2021

Με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα το Sistema Cyprus σε συνεργασία με το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης παρουσιάζουν το  ‘The Lullaby Project’. Μια διαδικτυακή συναυλία αφιερωμένη στην πιο μεγάλη αγάπη, στις 16 Ιουνίου στις 19.00 μέσω της πλατφόρμας YouTube.

Μέσα από το κανάλι του Sistema Cyprus στο YouTube και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Santiago Ossa Alzate, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις πρωτότυπες συνθέσεις νανουρισμάτων που έχουν γράψει για τα μωρά τους νέοι γονείς σε συνεργασία με επαγγελματίες μουσικούς.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Lullaby Project έρχεται σε συνεργασία με έναν κυπριακό οργανισμό και, στην κυπριακή εκδοχή του, αγκαλιάζει γονείς που είναι ενεργοί στο Sistema Cyprus, καθώς και γονείς που έχουν προσφάτως αφιχθεί στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων και δικαιούχων του Caritas Cyprus.

Σε αυτή την πρώτη εκδοχή θα παρουσιαστούν οι συνθέσεις 3  Κυπρίων συνθετών, του Γιώργου Χριστοφή σε συνεργασία με τη Louise, του Ανδρέα Μιχαλόπουλου σε συνεργασία με την Dioh, και της Γεωργίας Χριστοφόρου σε συνεργασία με την Aurelie, αλλά και 3 φοιτητών μουσικής, της Αννίτας Κωνσταντίνου και Μάριου Κολόνια σε συνεργασία με την Σόφη και του Mostafa Ismail σε συνεργασία με τον Youssef.

Στην αφήγηση/δραματουργία η ηθοποιός Χριστίνα Κωνσταντίνου.

Μπορείτε λοιπόν να την παρακολουθήσετε εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close