Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Επιλέγουμε και φέτος το πιο in all day στέκι του Πρωταρά

Ολόφρεσκο ψάρι και απίθανα δροσιστικά cocktails δίπλα στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2021

Τι σημαίνει καλοκαίρι για σένα; Να πίνεις καφεδάκι αραχτός στην ξαπλώστρα, να δροσίζεσαι πίνοντας ένα απολαυστικό cocktail με καλή μουσική ή να απολαμβάνεις το ολόφρεσκο, καλομαγειρεμένο ψαράκι σου υπό τους γαλήνιους ήχους και τη σαγηνευτική θέα της θάλασσας; Αν η απάντηση είναι ένα από αυτά ή ακόμα καλύτερα όλα αυτά, τότε έχεις φύγει ήδη για Αιγιαλό. 

Ο παλμός του καλοκαιριού χτυπά δυνατά για ένα ακόμα καλοκαίρι στον Αιγιαλό, το θαλασσινό εστιατόριο που βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, στην παραλία Βρυσούδια, μια εξαιρετική τοποθεσία μεταξύ Αγίας Τριάδας και Περνέρας. 

Καφεδάκι ή/και cocktail στην… τροπική αυλή 
Ξεκίνα τη μέρα σου χαλαρά με δροσιστικές βουτιές και απόλαυσε το καφεδάκι σου σε μια από τις πολλές ξαπλώστρες που εκτείνονται στην καταπράσινη αυλή του Αιγιαλού με τις ψάθινες ομπρέλες. Το όλο σκηνικό σε συνδυασμό με τη θέα του απέραντου γαλάζιου θα σου δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως τρύπωσες σε κάποια καρτ ποστάλ τροπικού νησιού. 

Έπειτα μπορείς να διασκεδάσεις με την παρέα σου απολαμβάνοντας εντυπωσιακά και άκρως δροσιστικά cocktails και snacks σε ένα μεγάλο, αναπαυτικό gazebo.  Μην ξεχνάς να βουτάς πού και πού καθώς η θάλασσα στην παραλία Βρυσούδια είναι… όνειρο! 

 

Όταν το «φρέσκο ψάρι» γίνεται… φιλοσοφία
Και τώρα που το απόλυτο ξεφάντωμα με την παρέα έκανε το στομάχι σου να γουργουρίζει, ακολουθεί το καλύτερο… καλό φαγητό, φτιαγμένο με ποιοτικές πρώτες ύλες, μεράκι και αγάπη! Εξάλλου, η μακρόχρονη εμπειρία των ιδιοκτητών στο χώρο εγγυάται και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο ότι θα φύγει πλήρως ικανοποιημένος. 

Εάν δεν πείστηκες ακόμα διάβασε κι αυτό: Oι ιδιοκτήτες προμηθεύονται τα ψάρια που σερβίρουν στο μαγαζί τους από οικογενειακές ψαρόβαρκες. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι στον Αιγιαλό το ολόφρεσκο, σπαρταριστό ψάρι δεν είναι πιθανότητα, αλλά δεδομένο! Εξάλλου η βιτρίνα με τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά αποδεικνύει στον πελάτη του λόγου το αληθές. 

 

Και δεν είναι μόνο η ποιότητα, που σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά εκεί, αλλά και η ποικιλία. Στον Αιγιαλό θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία σε καλομαγειρεμένους ψαρομεζέδες με άρωμα… Ελλάδας και Κύπρου, που υπόσχονται μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες για κάθε ουρανίσκο. Πριν από αυτό, επιβάλλεται να γευτείς το αχνιστό ψωμάκι τους, αφού πρώτα το βουτήξεις στον σπιτικό ταραμά. Εμείς πάντως θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις το λιγκουίνι με μελάνι σουπιάς και φρέσκα θαλασσινά, ένας απίστευτος συνδυασμός γεύσεων, ικανός να δημιουργήσει σχέση εξάρτησης και εθισμού, αλλά και το θεσπέσιο ριζότο του, με γαρίδες και μύδια. 

Πουθενά αλλού λοιπόν δε θα βρεις έναν εξαίρετο συνδυασμό καλών γεύσεων και προσεγμένων ποτών, που σε χορταίνουν και σε ξεδιψούν σε λογικότατες τιμές! Γι' αυτό και ο Αιγιαλός είναι η καλύτερη και η απόλυτη επιλογή σου για να απολαύσεις ήλιο, θάλασσα, να κολυμπήσεις, να χαλαρώσεις, να φας φρέσκο ψάρι και να πιεις δροσερά cocktails. 

ΙΝFO:
Διεύθυνση: Βρυσουδιών 79, 5259 Παραλίμνι
Τηλέφωνο: 99988600, 23823800
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 12 το μεσημέρι – 11 το βράδυ
Facebook: Αιγιαλός 
Instagram: aeyialos

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close