Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νέος Executive Chef στο ξενοδοχείο Four Seasons

O chef που διαδέχθηκε επάξια τον καταξιωμένο Πανίκο Χατζηττοφή, ο οποίος αναλαμβάνει καινούρια καθήκοντα στον Όμιλο

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2024

Ο κ. Παναγιώτης Χαραλάμπους είναι ο νέος executive chef του Four Seasons Hotel. Έπειτα από μακρά θητεία στο ξενοδοχείο, ο κ. Χαραλάμπους διαδέχεται επάξια τον κ. Πανίκο Χατζηττοφή, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στα ξενοδοχεία του ομίλου, στη θέση του Group Executive Chef Four Seasons & Amathus .

Ο Παναγιώτης Χαραλάμπους είναι καταξιωμένος επαγγελματίας στον κλάδο της φιλοξενίας, κάτοχος διπλώματος MCS στο hospitality management. Με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, ασχολείται ενεργά με τον κλάδο από το 1991.

Ο Παναγιώτης αναγνωρίζεται ως διαπιστευμένος κριτής από την αξιότιμο Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου (WACS). Η εμπειρία και οι γνώσεις του τον οδήγησαν στο παρελθόν να υπηρετήσει ως διευθυντής των εθνικών ομάδων μαγειρικής της Κύπρου. Έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Παγκοσμίων Κυπέλλων και των Ολυμπιακών Αγώνων Μαγειρικής, όπου έχει επιδείξει τις εξαιρετικές του ικανότητες ως μέλος και αρχηγός της εθνικής ομάδας.

Χωρίς να περιορίζεται σε αγώνες, ο Παναγιώτης έχει επίσης υπηρετήσει ως κριτής σε διάφορους διαγωνισμούς, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Ο Παναγιώτης ξεκίνησε το γαστρονομικό του ταξίδι στο ξενοδοχείο Churchill ως commi chef το 1992. Το 1993 εντάχθηκε στην ομάδα των Four Seasons όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα. Εδώ και 31 χρόνια ο σεφ ανέλαβε διαφορετικούς ρόλους στη μαγειρική ομάδα στο Four Seasons, ενώ σήμερα κατέχει τη θέση του executive chef.

Η αφοσίωση και το πάθος του για την τέχνη του συνέβαλαν καθοριστικά στη διατήρηση της φήμης του ξενοδοχείου για γαστρονομική τελειότητα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close