Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα από τα πιο ειδυλλιακά beach bar του Πρωταρά, επέστρεψε φουλ ανανεωμένο!

Θα γίνει και φέτος το απόλυτο summer spot του Πρωταρά!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2021

Τι θα ήταν τα καλοκαίρια αν δεν υπήρχαν τα beach bars να μας φτιάχνουν τη διάθεση και να μας βάζουν σε mood διακοπών;

Στις παραλίες πάντως της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου συναντάμε στέκια για κάθε γούστο και διάθεση, που φτιάχνουν ένα ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό για δροσερά και σούπερ ανεβαστικά σαββατοκύριακα αλλά και για όσους αποφάσισαν να απολαύσουν το καλοκαίρι τους στο νησί.

Ένα όμως από αυτά, φαίνεται ότι θα μονοπωλήσει (και) φέτος το ενδιαφέρον μας χάρη στην ανανεωμένη και ομολογουμένως άκρως εντυπωσιακή εικόνα του, τη χαλαρή αλλά και συνάμα party ατμόσφαιρα, το λαχταριστό μενού, τα απολαυστικά cocktails, και τις προσεγμένες υπηρεσίες του.

Ναι, αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το κάνουν ήδη να ξεχωρίζει και να συγκαταλέγεται στις must στάσεις του κυπριακού καλοκαιριού.

Ετοιμάσου να ζήσεις άκρως χαλαρωτικές στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο, αλλά και ρομαντικές καταστάσεις υπό το φως του φεγγαριού στο Serena Beach Bar που επέστρεψε! 

Tροπικό περιβάλλον, γεμάτο εξωτικές πινελιές, όπου όλα μοιάζουν παραδεισένια, άνετες ξαπλώστρες με πετσέτες, φαγητό, shisha, cocktails και μουσικά vibes... 

Από την πρώτη στιγμή που πατάμε το πόδι μας στο Serena Beach αισθανόμαστε ότι ταξιδεύουμε σε κάποιο καρτ ποστάλ νησάκι της Γαλλικής Πολυνησίας. Ξεκινάμε με δροσερό καφέ και συνεχίζουμε με signature cocktails και εκλεπτυσμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, ακούγοντας chill out μουσική και απολαμβάνοντας μια θέα που ενσωματώνει την ιδεατή εκδοχή του καλοκαιριού. Στα συν βάλε και τη μεγάλη λίστα ποτών και κρασιών! 

Το μέρος που ήδη αναδεικνύεται σε έναν ιδανικό προορισμό για μέρες και νύχτες χαλάρωσης και διασκέδασης, σε περιμένει! 

Ανοιχτό καθημερινά από τις 09.00-01.30. 
Πληρ. 23833000. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close