26 May 2024
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Pet & Family Fun Day στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας

Μία μέρα αφιερωμένη στα ζώα!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2024

Το Pet and Family Fun Day, o θεσμός που δημιουργήθηκε πριν από 10 χρόνια από το Δίκτυο Εθελοντών ΛευκωσιάΖΩ και το Δήμο Λευκωσίας, επανέρχεται στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας και το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 από τις 10:30πμ μέχρι τις 6:00μμ.

Σκοπός της σειράς δράσεων είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα δικαιώματα των ζώων και η ενίσχυση της προσπάθειας των καταφυγίων για την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων. Η Πρόεδρος του Δικτύου Εθελοντών ΛευκωσιάΖΩ Λεώνη Ορφανίδου σε δήλωση της αναφέρει ότι οι «…μέσα από το φετινό Pet and Family Fun Day ΛευκωσιάZOYME στέλνοντας μήνυμα σεβασμού και αγάπης για τους τετράποδους φίλους μας».

Οι εθελόντριες του ΛευκωσιάΖΩ έχουν οργανώσει δράσεις για όλη την οικογένεια, μια μέρα γεμάτη μουσική, κινηματογράφο, παιδικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς, επιδείξεις, υιοθεσίες ζώων και πολλά άλλα.

Το Pet and Family Fun Day 2024 ξεκινά στις 10:30 πμ με την προβολή της ταινίας «Λάσσι γύρνα σπίτι» στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Το πολυαγαπημένο κόλεϊ που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με μια ακόμη υπέροχη και διασκεδαστική ιστορία φιλίας και αφοσίωσης που θα ζεστάνει τις καρδιές μας.

Στο χώρο του Δημοτικού Κήπου Λευκωσίας (πίσω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων) θα υπάρχουν δραστηριότητες για μικρούς, μεγάλους αλλά και για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Θα περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο, βαρκάδα στον κήπο για παιδιά, παιδότοπο, αφήγηση παραμυθιών, φαγητά, ποτά, γιόγκα για μικρούς και μεγάλους, αρένα σκύλων με διαγωνισμούς και επιδείξεις, φουσκωτά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργό, photobooth, παρέλαση σκύλων για υιοθεσία, κ.ά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και το facebook του Δήμου Λευκωσίας.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη.

thumbnail_Pet and Family.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close