Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Διαμονή στο βουνό, σε ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο με μαγευτική θέα!

Αυτό το καλοκαίρι επιλέγουμε πολυτελείς διακοπές στο χωριό

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2021

Αν φέτος θέλεις να περάσεις γαλήνιες διακοπές σε ένα όμορφο, γραφικό χωριό... απολαμβάνοντας συνάμα σύγχρονες ανέσεις και μοντέρνο design, τότε έχουμε την ιδανική επιλογή για σένα!

Πρόκειται για το “Archontiko Kiverniti”, το νέο πολυτελές, αγροτουριστικό ξενοδοχείο που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του τον Αύγουστο, σε ένα από τα πιο γραφικά και δημοφιλή χωριά του νησιού μας, τα ωραία Λεύκαρα.

Ολοκαίνουργια πολυτελή δωμάτια (ενός υπνοδωματίου και studio apartment) με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, πισίνα, εκπληκτική βουνίσια θέα που μαγεύει και φυσικά η περιβόητη ομορφιά των Λευκάρων που δε χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις, συνθέτουν μια εμπειρία μοναδική! 

Και σε περίπτωση που ανησυχείς για την κατάσταση που έχει επιφέρει τον τελευταίο καιρό η πανδημία στη ζωή μας, αξίζει να σημειωθεί πως το κατάλυμα τηρεί πλήρως όλους τους κανονισμούς και μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού, αφού καθαρίζεται σχολαστικά και απολυμαίνεται συνεχώς. 

Αν λοιπόν αισθάνεσαι την ανάγκη για όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές μακριά από έγνοιες, κούραση, βαβούρα, υποχρεώσεις και πανδημίες τότε κλείσε άμεσα τη διαμονή σου στο “Archontiko Kiverniti”, για… αρχοντικές διακοπές στο πανέμορφο χωριό των Λευκάρων!  

Αξιζει, τέλος να σημειωθεί, ότι το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του την 1η Αυγούστου, και για όλο τον Αύγουστο προσφέρει τα δωμάτια του σε προνομιακές τιμές. 

Για κρατήσεις καλέστε στο 96 930007.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close