Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

3 στυλάτα εστιατόρια για special βραδιές στην πρωτεύουσα

Για νόστιμο φαγητό σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2021

Εάν ψάχνεις το μέρος εκείνο που μπορεί να σου χαρίσει μία βραδιά με καλό φαγητό σε ένα μάλιστα ατμοσφιαρικό περιβάλλον στην πρωτεύουσα, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο! 

Ετοιμάζεσαι λοιπόν βα βγεις με τον σύντροφό σου ή με ένα σημαντικό πρόσωπο, για να γιορτάσετε κάτι ιδιαίτερο ή για να περάσετε μια όμορφη βραδιά μαζί, και ψάχνεις το ιδανικό στέκι!

Πιο κάτω σου προτείνουμε 3 εστιατόρια που θα σε εντυπωσιάσουν με τη μοντέρνα διακόσμηση, τη χαλαρή μουσική, την ωραία ατμόσφαιρα και το νόστιμο φαγητό τους! Ό,τι πρέπει δηλαδή για μια special βραδιά!

THINK 30
Το all-day εστιατόριο, Think 30 στη Στασικράτους, την πιο classy περιοχή της Λευκωσίας, που έχει πρόσφατα ανοίξει τις πόρτες του, είναι η επιτομή της κομψότητας! Ένας χώρος προσεγμένος και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός, που θα γίνει το καταφύγιο σου για κάθε στιγμή της ημέρας! Όσο δε για το μενού του, αυτό το έχει αναλάβει ο βραβευμένος Έλληνας Chef Δήμος Σαμουράκης, ο οποίος δημιούργησε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς τόσο για δείπνο και μεσημεριανό, όσο και για ένα λαχταριστό brunch. Ο Chef Σαμουράκης συνδυάζοντας τις διάφορες τεχνικές, γνώσεις αλλά και όλα τα εχέγγυα που έχει αποκομίσει καθ' όλη τη διάρκεια της γαστρονομικής του πορείας, προσέφερε άφθονες επιλογές με υψηλής ποιότητας πιάτα στο μενού του εστιατορίου. Το μοναδικά μοντέρνο και κομψό décor του Think 30, δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες του να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα νόστιμα πιάτα σε ένα φιλόξενο αλλά και συνάμα ευχάριστο περιβάλλον.
(22333808) Στασικράτους 30, Λευκωσία.

Jasmine Gastro Bar
Το μοντέρνο στέκι της πρωτεύουσας διαθέτει έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο, με minimal αισθητική, ωραία ατμόσφαιρα, και ένα πλούσιο μενού με πολλές επιλογές. Εκεί, θα ταξιδέψεις γαστρονομικά μέσα από πιάτα φτιαγμένα όλα με πρώτες ύλες της Κύπρου, μια ποικιλία από ποτά και υπέροχο brunch. Την επιμέλεια του μενού κατέχει ο διεθνούς φήμης executive Chef Γιάννη Στανίτσα και δηλώνει έτοιμος για να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά από την ευφάνταστη δημιουργική του γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας τις δημιουργικές του προτάσεις. Στο μενού του μαγαζιού θα βρεις διάφορες επιλογές τόσο ορεκτικών όσο και κυρίως πιάτων, αλλά και γλυκών. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και υπέροχα πρωτότυπα cocktails τα οποία φτιάχνει ο κορυφαίος bartender Δημήτρης Παπαϊωάννου.
(96 616161) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 315Α, 2313 Λακατάμεια.

 

Rous Restaurant
Με πρωτότυπο concept και συγκεκριμένη φιλοσοφία, που παραπέμπει στην κυπριακή παράδοση, το Ῥοῦς προσφέρει υψηλή γαστρονομία σε έναν καλαίσθητο χώρο. Το στυλάτο εστιατόριο που εδραιώθηκε στην πρωτεύουσα, μας περιμένει με νόστιμα πιάτα και υπεροχή ατμόσφαιρα στον κήπο του. Ένας χώρος προσεκτικά σχεδιασμένος αλλά και με πάθος για δημιουργικότητα, προσφέρει στους επισκέπτες του μια πολύ ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Την επιμέλεια του μενού κατέχει ο ταλαντούχος chef Ανδρέας Γιαγκουλλάς, που με ένα συνδυασμό τεχνικής και γεύσεων μας προσφέρει επιλογές υψηλής ποιότητας. Με ένα άκρως καλοκαιρινό μενού έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε δροσερά, καλοκαιρινά πιάτα με μπόλικο ψάρι και πρώτες ύλες που αντιπροσωπεύουν την εποχή, αφού κυρίαρχος στόχος τόσο του μαγαζιού, όσο και του σεφ είναι να δουλεύουν όσο πιο πολύ γίνεται με τις πρώτες ύλες που παράγει η κάθε εποχή.
(22760720) Κυριάκου Μάτση 16, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close