Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Σ' αυτό το ξενοδοχείο σε περιμένουν η πολυτέλεια και η απόλυτη ξεκούραση!

Το Capo Bay Hotel στον Πρωταρά σε περιμένει για να σε καταπλήξει

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2021

Αποζητάς ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές, με άνεση, στυλ, πολυτελείς παροχές και μοναδική φιλοξενία και όλα αυτά σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στα πανέμορφα κρυστάλλινα νερά; Εάν ναι, τότε το “Capo Bay Hotel” είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

Το “Capo Bay Hotel”, το οποίο βρίσκεται μπροστά στην πιο διάσημη παραλία του Πρωταρά, του νούμερο 1 τουριστικού προορισμού της Κύπρου, έχει κερδίσει μια αξιοζήλευτη φήμη μεταξύ των εγχώριων και ξένων ταξιδιωτών, τόσο για το μοναδικό στυλ και την αξιοζήλευτη φινέτσα του όσο και για την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Σε εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά του Πρωταρά και ένα βήμα μακριά από τη βραβευμένη παραλία “Fig Tree Bay”, το ξενοδοχείο “Capo Bay” προσφέρει τον απόλυτο σχεδιασμό και την πιο ευχάριστη φιλοξενία που θα ικανοποιήσει πλήρως τις προσδοκίες του κάθε επισκέπτη! 

Διάλεξε δωμάτιο
Όποιο είδος δωματίου και αν επιλέξεις, θα εκτιμήσεις την κομψότητα και το μοντέρνο design, από κοινού με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα βρεις εκεί. Δωμάτια με σχέδια εμπνευσμένα από τον ήλιο, την άμμο και τη θάλασσα και σουίτες με υπέροχη θέα, προσφέρουν την απαραίτητη άνεση αλλά και πολυτέλεια, ώστε να απολαύσεις ξέγνοιαστες, μοναδικές διακοπές! 

Και dog frendly! 
Αφουγκραζόμενο μάλιστα τις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε επισκέπτη, το “Capo Βay” καινοτομεί για ακόμη μια φορά, καθώς από φέτος προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς να πρέπει να αποχωριστούν τους αγαπημένους τετράποδους φίλους τους. Γιατί καλοκαιρινές διακοπές και έγνοιες δεν πάνε μαζί!

Αξεπέραστη γαστρονομία
Η πολυτελής εμπειρία που προσφέρει το Capo Βay δεν σταματά εδώ αλλά ενισχύεται με τη γαστρονομία στα εστιατόριά του, αρχίζοντας με πλούσιο πρόγευμα, με νόστιμες και υγιεινές επιλογές, αλλά και διάφορες άλλες κουζίνες, εμπνευσμένες από την κυπριακή παράδοση και τη Μεσόγειο, μέχρι την Άπω Ανατολή.

Απόλαυσε λοιπόν, εξαιρετικά γαστρονομικά ταξίδια, με θέα τα κρυστάλλινα νερά του “Fig Τree Βay”.

Είτε το επισκεφθείς με φίλους είτε με την οικογένεια ή άλλους συγγενείς, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα χαλαρώσεις, θα αναζωογονηθείς και θα δημιουργήσεις τις δικές σου ξεχωριστές και αξέχαστες εμπειρίες!


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close