Things to Do , Προσεχώς

Οι "Κήποι του Μέλλοντος" σε περιμένουν για μια εμπειρία μοναδική!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 7 μ.μ.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2021

Οι «Κήποι του μέλλοντος» μας προσκαλούν σε μια υπέροχη και άκρως δροσιστική συνάντηση, σε ένα βράδυ ευεξίας και καλής διάθεσης, που θα ολοκληρωθεί φυσικά με φαγητό και ποτά! 
Υπέροχοι άνθρωποι – συνεργάτες του «Κήπου» θα επιμεληθούν μια πανέμορφη, θεματική βραδιά: 

Feel Good Friday: A Wellness Experience / Μια εμπειρία ευεξίας
Ακολουθείστε μας την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 στις 7 μ.μ. για μια εμπειρία που θα μας προσφέρει ευεξία αλλά και διασκέδαση!
Η Νικόλ M. Τόμας, η Σοφία Αντωνίου και η Κατερίνα Παπαδοπούλου θα μας καθοδηγήσουν σε μια μισάωρη απελευθερωτική Διαλογιστική Ροή για Ευεξία, που καλωσορίζει άτομα όλων των δυνατοτήτων να συμμετάσχουν.

Οι υπεύθυνες της δράσεις μας πληροφορούν σχετικά με την εμπειρία που θα βιώσουμε: «Θα ξεκινήσουμε με έναν Metta-διαλογισμό (αγάπης-καλοσύνης) και θα κινηθούμε σε συνεκτική αναπνοή με επίκεντρο την καρδιά, ακολουθούμενο από αναστοχασμό ευγνωμοσύνης. Μη διστάσετε να φέρετε ένα χαλί ή μαξιλάρι και να φορέσετε άνετα ρούχα (θα εξακολουθείτε να μπορείτε να συμμετέχετε αν αυτό δεν είναι δυνατό). Στο τέλος θα προσφέρεται δροσιστικό ποτό. Ανυπομονούμε για μια όμορφη συνάντηση μαζί σας»! 

Ο Πέτρος και ο Κωνσταντίνος Νικολάου από το Εργαστήριο Karpouzi Lab θα μας παρουσιάσουν την ενδιαφέρουσα ιστορία τους για θρεπτικό φυτό Moringa που φυτεύουν. Ένας αριθμός από νεαρά δέντρα moringa θα δωθούν στους παρόντες της κοινότητας για αναφύτευση, καλλιέργεια, και χρήση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της.

«Συμβαδίζω με τη Φύση»
«Δεν είμαστε ειδικοί όσον αφορά στη φύση ή τα φυτά. Η σχέση μας με τη φύση αναπτύχθηκε οργανικά μέσα από ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης και αναζήτησης για τον φυσικό κόσμο. Μέσω αυτού του έργου, φιλοδοξούμε να σας ενθαρρύνουμε να σηκώσετε τα μανίκια σας και να βρωμίσετε τα χέρια σας, αγκαλιάζοντας τη φύση. Το φυτό Moringa, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα των επίγειων θαυμάτων που φιλοξενεί η μητέρα Γη και μας προσφέρει ολόψυχα, στους γνήσιους φροντιστές του. Νοιαζόμαστε, φυτεύουμε, μεγαλώνουμε. Εξάλλου ό,τι σπέρνεις, θερίζεις», το μήνυμα των Πέτρου και Κωνσταντίνου Νικολάου. 

Χρονοδιάγραμμα
7.00 - 7.20 μ.μ. - Ξενάγηση στους Κήπους με επικεφαλής τη Νατάσα Χρήστου
7.30 - 8.00 μ.μ. - Διαλογιστική ροή και προβληματισμός, με Νικόλ, Σοφία και Κατερίνα
8.15 - 9.00 μ.μ. - Παρουσίαση δέντρου Moringa από τους Πέτρο και Κωνσταντίνο
9.00 - 10.00 μ.μ. - Xορτοφαγικά μπιφτέκια και μπύρα

Κάλεσμα συνεισφοράς:
- 10 ευρώ - διαλογισμός και αναψυχή
- 7 ευρώ - χορφτοφαγικό μπιφτέκι + μπύρα

* Λόγω των μέτρων ασφαλείας Covid-19, οφειλετε να έχετε το Safe Pass σας σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας.

Φύγαμε για αυτό το βράδυ ευεξίας και καλής διάθεσης, μια καλοκαιρινή εμπειρία στους Κήπους του Μέλλοντος, γεμάτοι με θετική ενέργεια και καλή ατμόσφαιρα στον καταπράσινο κήπο αυτό Κήπο.

Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας με μύνημα στη σελίδα τους στο  facebook (Gardens of the Future), ή στην Αργυρώ Τουμάζου στο 99317278. Η συμμετοχή περιορίζεται σε 50 άτομα.

Πληροφορίες / Enquiries: enterthegardens@gmail.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close