Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βραβευμένη, αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα στην πρωτεύουσα!

Γεύσεις αυθεντικές και νόστιμες κατευθείαν στο σπίτι σου!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2021

Είναι αλήθεια ότι οι επιλογές για πίτσα στη Λευκωσία είναι πολλές. Είναι όμως επίσης αλήθεια ότι οι επιλογές για πραγματικά αυθεντική ιταλική πίτσα είναι ελάχιστες! 

Εάν θεωρείς τον εαυτό σου πραγματικό λάτρη της αυθεντικής, παραδοσιακής πίτσας και δεν συμβιβάζεσαι να τρως «κάτι σαν πίτσα», τότε εμείς σου βρήκαμε το ιδανικό μέρος! Όχι δε χρειάζεται να τρέχεις μέχρι τη Νάπολη, γιατί εδώ και κάποια χρόνια η αψεγάδιαστη ναπολιτάνικη πίτσα, έχει το δικό της σπιτάκι στη Λευκωσία και σου… φέρνει τη Νάπολη στη πόρτα σου!

Πρόκειται για το  “Quattrino”, μια γουστόζικη φωλίτσα που μέσα της έχουν τρυπώσει οι πολλές και πολύ πλούσιες γεύσεις της ιταλικής κουζίνας. Αν και «μικρό στο μάτι» η απόλαυση που θα σου προσφέρει το πολύ προσεγμένο φαγητό του θα είναι σίγουρα τεράστια! 

Αυτό το αποδεικνύουν άλλωστε – εκτός από την υπέρμετρη εκτίμηση και αγάπη που του έχουν οι πιστοί οπαδοί του, όντας φυσικά και το πιο σημαντικό παράσημο για το κατάστημα – και οι διακρίσεις του σε σχετικά βραβεία, όπως αυτά που απέσπασε από τα Cyprus Takeout Awards, ως BEST TAKEAWAY PIZZA – GOLD αλλά και ως BEST ITALIAN CUISINE – GOLD.

Και τα εύσημα που αξίζουν στο “Quattrino” δεν περιορίζονται μόνο εκεί, καθώς αποδεικνύει εμπράκτως πως για να δημιουργήσεις νόστιμο φαγητό πρέπει να έχεις και μεγάλη καρδιά! Γι’ αυτό και το κατάστημα, που λειτουργεί μόνο με take away και delivery, δωρίζει στο φιλανθρωπικής δράσης “Telethon” το 5% της εκάστοτε παραγγελίας που γίνεται μέσω της ιστοσελίδας τους (www.quattrinoitaliano.com). 
Αυθεντική ιταλική pizza – και όχι μόνο.

Όπως αντιλαμβάνεσαι τo “Quattrino” θα σου προσφέρει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στην πλούσια ιταλική παράδοση: λεπτή ζύμη, αγνά, προσεγμένα υλικά, εκλεπτυσμένοι και απόλυτα ταιριαστοί συνδυασμοί, τέλειο ψήσιμο σε ξυλόφουρνο και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές!  

Αν και μας ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποιες από τις πεντανόστιμες πίτσες που φιγουράρουν στο menu του για να σου προτείνουμε, καταλήξαμε τελικά στην κλασική “Margherita Pizza”, την πιο παραδοσιακή μορφή της ιταλικής πίτσας που αποτελεί αναμφίβολα και το μεγαλύτερο crash test για κάθε ιταλικό εστιατόριο που σέβεται την υπόστασή του και τους πελάτες του. 

Για τους πιο μερακλήδες που προτιμούν τις πιο έντονες και πικάντικες γεύσεις δε θα μπορούσαμε να τους προτείνουμε κάτι καλύτερο από την “Diavola Pepperoni Pizza”, με σάλτσα τομάτας, μοτσαρέλα, πικάντικο σαλάμι και νιφάδες τσίλι, ενώ γι’ αυτούς που αναζητούν μια πιο «ψαγμένη» ιταλική γεύση προτείνουμε την “Pesto Pizza”, με σως pesto  και φρέσκια μοτσαρέλα. 

Εάν πάλι δεν είσαι στη φάση για πίτσα και λαχτάρισες μια καλή, αυθεντική μακαρονάδα, τότε το “Quattrino” θα καλύψει πλήρως και αυτή σου την ανάγκη με τις επιλογές για απολαυστικές μακαρονάδες να είναι μία και μία. Εμείς προτείνουμε φυσικά την αυθεντική “Carbonara”, με αυγό και guanciale (ιταλικό αλλαντικό) ή πανσέτα, ενώ αν επιθύμησες τορτελίνια τότε δοκίμασε οπωσδήποτε το “Τortelone gigante”, με άγριο μανιτάρι porcini και με σως από τομάτα και τρούφα.  

 

Εδώ το Vegan Menu πρωταγωνιστεί
Είτε είσαι ιδεολόγος vegan, είτε απλώς προτιμάς πιο υγιεινές και ελαφριές γεύσεις, τότε σίγουρα θα έχεις αγανακτήσει με την ελάχιστη σημασία που δίνουν τα περισσότερα εστιατόρια στις vegan επιλογές τους, όντας συνήθως πολύ περιορισμένες και απλές. 

Στο “Quattrino” αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, καθώς οι vegan επιλογές στο menu τους είναι αρκετές και πολύ προσεγμένες, σε βαθμό που θα μπορούσε να λειτουργεί και ως ανεξάρτητο only vegan εστιατόριο: λαχταριστές vegan πίτσες, vegan μακαρονάδες, vegan καλτσόνε και vegan focaccia σε περιμένουν για να σε ξετρελάνουν! 

Αν λοιπόν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πραγματικά εξαιρετικό και vegan βεβαίως βεβαίως, τότε πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλεις τη “Rosso Pizza” (χωρίς καθόλου νηστήσιμο τυρί). Εναλλακτικά, παράγγειλε την “Pizza Rosso Bococcini”, φτιαγμένη με plant based meatball, με σως από ξηρούς καρπούς, ρόκα και ντοματίνια. 

Και οι vegan μακαρονάδες φυσικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες μη vegan συνταγές, τους με τις “Vegan Bolognese” (με φυτικό κιμά μαριναρισμένο σε βότανα και κόκκινο κρασί και σάλτσα ντομάτας) και Spaghetti Vegan Meatballs (με plant based κεφτεδάκι και σάλτσα napolitano) να κλέβουν την παράσταση! 

Αυθεντική, παραδοσιακή ιταλική πίτσα ή μακαρονάδες, στην παραδοσιακή ή vegan εκδοχή τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι το “Quattrino” θα γίνει η νέα σου «εθιστική» συνήθεια για γρήγορο και πολύ ποιοτικό φαγητό! 

(77 77 62 77) Αθαλάσσας 76Ε, Στρόβολος, Λευκωσία.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 19.00-22.30 & Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 19.00-23.00. 
Online παραγγελίες στο www.quattrinoitaliano.com
Facebookquattrinoitaliano
InstagramQuattrinocy 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close