Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα νόστιμο ταβερνάκι, σε ένα φιλόξενο και παρεΐστικο σκηνικό, λίγο έξω από την πόλη

Μια υπέροχη… Φωλιά γεμάτη γεύση και παράδοση

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2021

Έχουν μια ιδιαίτερη «ζεστασιά» οι καλοκαιρινές νύχτες του Αυγούστου. Δημιουργούν την αίσθηση πως ο χρόνος κυλά λίγο πιο αργά, ενώ όλα μοιάζουν λίγο πιο όμορφα κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Και ίσως να έχεις παρατηρήσει ότι τον Αύγουστο η επιθυμία μας για χαλάρωση και απόλαυση, γίνεται πάντα λίγο πιο έντονη. Εξ ου λοιπόν και θέλουμε να απολαμβάνουμε τα βράδια μας, με έναν τρόπο ξεχωριστό.

Και πιο ξεχωριστός από εξορμήσεις σε όμορφες, ολάνθιστες αυλές, με καλή παρέα και μεζεδάκια... δεν υπάρχει. 

Καθώς, λοιπόν, η πανσέληνος στις 24 Ιουλίου πλησιάζει, είναι η ιδανική στιγμή να δημιουργήσουμε

Όταν αισθάνεσαι αυτή την ανάγκη, λοιπόν, μια πολύ καλή επιλογή που θα σου προσφέρει «όλο το πακέτο», δηλαδή και βόλτα προς αλλαγή παραστάσεων αλλά και πραγματικά καλό φαγητό, είναι το μεζεδοπωλείο «Η Φωλιά του Δράκου» στο Πεντάκωμο. Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Λεμεσού (περίπου 10 λεπτά οδικώς), το παραδοσιακό κυπριακό μεζεδοπωλείο Ηη Φωλιά του Δράκου, είναι ακριβώς αυτό το διαφορετικό που έψαχνες για να «γεμίσεις» τα βράδια σου με γεύση και διασκέδαση, σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, χωρίς πολλά πολλά φτιασίδια, αλλά με μία νοσταλγική αύρα. 

Η πανέμορφη εσωτερική αυλή με την παρεΐστικη διάθεση σε περιμένει…
Την πανέμορφη εσωτερική αυλή του μεζεδοπωλείου θα τη λατρέψεις από την πρώτη στιγμή! Πρόκειται για μια καταπράσινη, πέτρινη αυλή με απαλή αλλά προσεγμένη διακόσμηση χωρίς πολλά πολλά… που θα σε ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και την κυπριακή παράδοση. 

Φυσικά οι ψάθινες καρέκλες και τα ξύλινα τραπεζάκια εναρμονίζονται πλήρως με την αισθητική του χώρου, προσδίδοντας μια πιο ζεστή και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, καθώς μας κάνει να αισθανόμαστε πως επισκεφθήκαμε το σπίτι του παππού και της γιαγιάς στο χωριό. 

Η παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα στα καλύτερά της!
Αν η πανέμορφη «Φωλιά του Δράκου» σε κέρδισε ήδη με την καλαίσθητη ατμοσφαιρική αυλή της, περίμενε να δεις πώς θα αισθανθείς όταν δοκιμάσεις και το φαγητό της… Εκεί θα γευτείς λοιπόν αυθεντικές κυπριακές γεύσεις στην πιο απλή και νόστιμη εκδοχή τους! 

Το μυστικό της νοστιμιάς για το μεζεδοπωλείο, βρίσκεται στην αγάπη για την κυπριακή κουζίνα και κυρίως στο σεβασμό και στη σημασία που δίνουν στις αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες. 

Οι λαχταριστοί κρεατομεζέδες της «Φωλιάς του Δράκου» που θα σε κάνουν να γλείφεις και τα δάχτυλά σου, προέρχονται από γνήσιο ντόπιο κρέας που μαγειρεύεται με πολύ σεβασμό και ακόμα περισσότερο μεράκι! Αλλά και τα εύγευστα συνοδευτικά και χορτοφαγικά πιάτα, είναι φτιαγμένα με αγνές και ολόφρεσκες πρώτες ύλες, που διαλέγονται με πολύ προσοχή και αγάπη προς το καλό φαγητό… 

Εάν λοιπόν αποζητάς μια όμορφη, εναλλακτική εμπειρία σε έναν πανέμορφο χώρο με παρεΐστικη ατμόσφαιρα, παραδοσιακό καλό φαγητό και φυσικά ζωντανή μουσική που θα προσδώσει τις απαραίτητες… ευχάριστες νότες στις καλοκαιρινές βραδιές σου τότε πρέπει οπωσδήποτε να κανονίσεις άμεσα μια εξόρμηση στη «Φωλιά του Δράκου».

(25632535 & 99820641) Πεντάκωμο, επ. Λεμεσού. 
Facebook: Η Φωλιά Του Δράκου
InstagramΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close