2 September 2021
Θέατρο , Μη χάσετε

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου φέρνει στην Κύπρο την παράσταση «Τάιμινγκ»

Ένα απολαυστικό stand-up comedy για γέλια μέχρι δακρύων,για μία μόνο παράσταση.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2021

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ξεκινά το final tour της stand-up comedy παράστασης Τάιμινγκ!

«Ένα απολαυστικό χιουμοριστικό ενενηντάλεπτο με ασταμάτητο παλμό, ενδοσκοπική ματιά, observational comedy και ξεκάθαρα μηνύματα. Ό,τι έχουμε αγαπήσει στον Γιώργο Χατζηπαύλου επιστρέφει!»

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε για τελευταία φορά την 4η σόλο παράσταση του κορυφαίου stand-up κωμικού την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας.

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.

Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό με στόχο, μέσα από την κωμωδία, να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.

Ο τελευταίος κύκλος εμφανίσεων της παράστασης Τάιμινγκ ξεκινά!

Τιμή εισιτηρίου: €15 Προπώληση εισιτηρίων: ACS Couriers & www.tickethour.com.cy

  • Για την είσοδο στο αμφιθέατρο θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την πρώτη δόση, ή αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν τους τελευταίους έξι μήνες.
  • Άτομα ηλικίας μεταξύ 12-15 ετών μπορούν να εισέλθουν στο αμφιθέατρο μόνο με αρνητικό τεστ (rapid ή pcr) 72 ωρών (safe pass).
  • Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέλθουν χωρίς τεστ, συστήνετε όμως έντονα όπως υποβληθούν σε τεστ 72 ώρες πριν την παράσταση.
  • Σημειώνεται πως στον χώρο του αμφιθεάτρου θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 από τους διοργανωτές της παράστασης

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close