Shopping , News

Τhe most celebrated Spanish fashion brand επιτέλους έρχεται στην Κύπρο

Ο όμιλος Voici la Mode παρουσιάζει το Sfera!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2021

Άλλο ένα μεγάλο στρατηγικό βήμα για τον Όμιλο Voici la Mode, λανσάροντας το Ισπανικό fashion brand που λατρεύτηκε από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, χαίρει της πλήρης αποδοχής παγκόσμια και τώρα ανοίγει τις πόρτες του στο Nicosia Mall και Mall of Cyprus στη Λευκωσία, και απευθύνεται σε γυναίκες, άντρες και παιδιά όλων των ηλικιών. 

Το Sfera προσφέρει άνετα, μοντέρνα ρούχα σε προσιτές τιμές, ιδανικά για τους πιο απαιτητικούς πελάτες, βρίσκοντας το προσωπικό τους στυλ, με ιδιαίτερη έμφαση στο καθημερινό, άνετο ντύσιμο αλλά και leisurewear. Ενσωματώνει συνεχώς νέες συλλογές μόδας εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της αγοράς στα καταστήματά της. 

Το Ισπανικό fashion brand έχει παγκόσμια αναγνωρισμένη εμβέλεια με περισσότερα από 500 σημεία πώλησης σε 20 χώρες. Ανήκει στο όμιλο El Corte Ingles που ιδρύθηκε το 1940 και είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων στην Ευρώπη, με τις πωλήσεις τους να ξεπερνούν τα 15,5 δισεκατομμύρια δολάρια, τζίρο, που ισοδυναμεί με 2,4% του GDP (ακαθάριστο εγχώριο προϊόν) της Ισπανίας. 

Προσφέρει σύγχρονα σχέδια σε ανταγωνιστικές τιμές με συνεχή ανανέωση και ποικιλία στις συλλογές της αλλά και με υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης πελατών. 

Βρείτε τα καταστήματα Sfera στο Nicosia Mall με συλλογές ρουχισμού σε γυναίκεια, ανδρικά και παιδικά και στο Mall of Cyprus με συλλογές σε γυναικείο και παιδικό. 

Ο Όμιλος Voici La Mode μια οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια δραστηριοποιείται στους τομείς του retail fashion και της εστίασης και χαρακτηρίζεται από συνεχή εξέλιξη, διατηρώντας ταυτόχρονα τις διαχρονικές της αξίες για προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων, προσιτές τιμές και άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Ο Όμιλος πρόσφατα απέκτησε την αντιπροσωπεία του ισπανικού fashion brand Sfera ενώ κατέχει αλλά 8 αγαπημένα brands με 35 σημεία πώλησης στην Κύπρο: Marks & Spencer, Missguided, Celio, Etam, Undiz, Accessorize, Monsoon, SFERA και την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode. Επίσης ο όμιλος έχει σημαντική συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο του Nicosia Mall ενώ κατέχει και την αποκλειστική αντιπροσωπεία του Marks & Spencer σε όλη την αγορά της Ρουμανίας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close