Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Σ' αυτό το «κρυμμένο» μπαράκι ξέρουν πώς να περνάμε καλά

Το“Βubbly Happy” θα γίνει το στέκι σου!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2021

Η παλιά πόλη της Λευκωσίας δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει και να μας σαγηνεύει με τη μυστικιστική και απόκρυφη ατμόσφαιρα που αποπνέει.

Κάθε βόλτα μας εκεί δεν είναι ποτέ ίδια με την προηγούμενη. Κι αυτό γιατί στα στενά σοκάκια της ανακαλύπτεις πάντα ένα νέο στέκι που είτε άνοιξε πρόσφατα είτε δεν το είχες προσέξει ενώ βρισκόταν τόσο καιρό… παρόλο που βρισκόταν ακριβώς κάτω από τη μύτη σου. 

Μια τέτοια περίπτωση είναι το “Bubbly Happy” που βρίσκεται χωμένο στο σοκάκι “Μουσών”, μόλις μια ανάσα από την εκκλησία της Φανερωμένης.

Μπορεί το γουστόζικο αυτό καφέ – μπαρ της παλιάς πόλης να βρισκόταν για χρόνια στο σημείο και άρα πιθανότατα να το γνωρίζεις ήδη, αλλά αυτό που πιθανώς να μην ξέρεις, είναι ότι πρόσφατα ανακαινίστηκε και λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, επομένως ξανασυστήνεται στο κοινό της πρωτεύουσας και σε προσκαλεί να το ανακαλύψεις από την αρχή…

 

Αυτό το παλιό και συγχρόνως… νέο μαγαζάκι θα γίνει το στέκι σου! 
Το “Βubbly Happy” επιδιώκει να γίνει το νέο σου καθημερινό στέκι και η αλήθεια είναι ότι έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να το καταφέρει! Το μεγαλύτερό του ατού είναι φυσικά τα πολύ ξεχωριστά lives που διοργανώνει επί καθημερινής βάσεως και με πολλούς καλλιτέχνες να εναλλάσσονται στη «σκηνή» του, ώστε να σου προσφέρουν κάθε βράδυ μια εμπειρία μοναδική και πολύ διαφορετική από την προηγούμενη. 

Μάλιστα τώρα που μπήκε ο χειμώνας και έπιασαν τα κρύα, η όλη δράση μεταφέρθηκε εντός, στον ατμοσφαιρικό και cozy εσωτερικό χώρο του.

Αυτά που – ευτυχώς – θα βρεις σταθερά στο “Bubbly Happy”, είναι τα μοναδικά signature cocktails του, ναργιλέδες, ώστε να απολαύσεις τα lives του… σαν πασάς,  ενώ πρόσφατα θα βρεις εκεί και λαχταριστό finger food, τα λεγόμενα “Bite and Eat”, όπως θα τα βρεις στο μενού του. Σε αυτά περιλαμβάνονται διάφορα sharing platters όπως το “Meat Fiesta”, το “Taco Platter”, το “Mexican Platter” και άλλα….

Σε όλα αυτά πρόσθεσε και το υπέροχο ντεκόρ του μαγαζιού που είναι πολύ προσεγμένο μεν αλλά συγχρόνως λιτό και απέριττο χωρίς πολλά φτιασίδια, που να το «βαραίνουν», ώστε να διατηρεί τη ζεστασιά και την παρεΐστικη διάθεση που αρμόζει σε ένα μαγαζί – στέκι. 

(99897147) Μουσών 16, 1011 Λευκωσία. Ωράριο λειτουργίας: Τρ-Κ 17:30-01:00. Δευτέρα κλειστό.
FacebookBubbly Happy Official
Instagram: bubblyhappyofficial
 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close