Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Έτσι θα γίνει η Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό

Oι κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου, είναι ιδιαίτερα αυστηρές.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2021

Στη βάση των κατευθυντήριων γραμμών από το Υπουργείο Υγείας,  το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε σε συνεδρία το βράδυ της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου όπως πραγματοποιηθεί η Γιορτή του Κρασιού στις αρχές Οκτωβρίου.

Με μόλις τέσσερις ψήφους εναντίον, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ότι η Γιορτή του Κρασιού θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, αντί από τις 8 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης.

Oι κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου, είναι ιδιαίτερα αυστηρές. Θα γίνουν, συνέχισε, ειδικές ρυθμίσεις ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, όπως η λειτουργία μικρότερου αριθμού εστιατορίων, ενώ αύριο θα υπάρξει επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να διευκρινιστούν συγκεκριμένα ζητήματα.

Στη φετινή Γιορτή του Κρασιού αναμένεται να γίνουν οι καθιερωμένες εκθέσεις γελοιογραφίας και φωτογραφίας με θέμα το κρασί και οι παραστάσεις στο δημοτικό κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», ενώ θα λειτουργήσει ένα μόνο περίπτερο για την πώληση κρασιού.

Επιπρόσθετα, γίνονται σκέψεις για πραγματοποίηση δυο εκδηλώσεων στις 10 και 17 Οκτωβρίου, σε ένα κρασοχώρι και ένα κουμανταροχώρι αντίστοιχα.

Στην βάση των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου καθώς και των διευκρινήσεων που θα ζητηθούν την Παρασκευή από το Υπουργείο Υγείας, ο Δήμος Λεμεσού αναμένεται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close