Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το εντυπωσιακό steak house του νησιού που επιλέγουν οι φανατικοί λάτρεις του καλού κρέατος

To Columbia Steak House στέφθηκε "Best Steakhouse 2020"

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2021

Αν η απόλαυση του καλού κρέατος είναι για εσένα ιεροτελεστία, τότε σου προτείνουμε να κλείσεις θέση στο βραβευμένο steak house της Λεμεσού, το οποίο δεν θα σε κερδίσει μόνο με την ποιότητά του, αλλά και με την τοποθεσία όπως και με την ατμόσφαιρα και την υποδειγματική εξυπηρέτηση από το προσωπικό του!

Ο λόγος για το εστιατόριο Columbia Steak House στη Λεμεσό, το οποίο αποτελεί μέλος του ομίλου Columbia Restaurants, και το οποίο ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλα και διακρίθηκε στα Cyprus Eating Awards ως «Best Steakhouse 2020» στην ειδική κατηγορία Check In Special Award «The Steak Houses». 

Άλλωστε το εστιατόριο της Λεμεσού απέδειξε από την πρώτη κιόλας μέρας ίδρυσής του την αποφασιστικότητά του να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη, ένα άρτιο συνδυασμό εξαιρετικής εξυπηρέτησης και ανώτερης ποιότητας φαγητού. Και τα κατάφερε! Ποιοτικές πρώτες ύλες, εξαιρετικές κοπές και δεξιοτεχνικά ψησίματα κάνουν τη διαφορά, χαρίζοντας απλόχερα μια μοναδική γευστική εμπειρία στους φανατικούς κρεατολάγνους. Στοιχεία που του χάρισαν απλόχερα και το βραβείο αυτό! 

Πρόκειται για ένα εστιατόριο με εντυπωσιακή εμφάνιση, και εξαιρετική τοποθεσία, αφού βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού.

Εκεί λοιπόν, το Columbia Steak House προσφέρει όλη τη ζωντάνια του κέντρου μαζί με ένα από τα καλύτερα πιάτα steak στην πόλη, εστιάζοντας ειδικά σε φρέσκα, εξαιρετικής κοπής και υψηλής ποιότητας Black Angus Premium Beef από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, επεδύοντας ταυτόχρονα στην εποχιακή αναβάθμιση του μενού, διατηρώντας όμως σταθερά signature specials.

Με στυλ και φινέτσα, το Steak House διαθέτει ένα κομψό bar, ιδανικό για να απολαύσεις ένα ποτό μετά το δείπνο, ένα cocktail με φίλους ή απλά για να χαλαρώσεις.

Με σταθερά signature specials, τα περίφημα USDA Black Angus steaks, τον αναβαθμισμένο εσωτερικό χώρο με το ολοκαίνουριο μπαρ και την πλούσια κάβα εφοδιασμένη με αποκλειστικά ποτά, ουίσκι και κρασιά, από όλο τον κόσμο, το Columbia Steak House αντιπροσωπεύει δικαίως και επακριβώς όλα όσα χαρακτηρίζουν την πιο πρόσφατη του νίκη, με τον τίτλο Best Steakhouse της Κύπρου και δεν μπορεί παρά να σε αφήνει πλήρως ικανοποιημένο σε κάθε σου επίσκεψη! 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close