Cine News , Κινηματογράφος

Ποιος Έλληνας ηθοποιός φημολογείται ότι θα παίξει στο «The Crown» του Netflix;

Στα τελευταία Emmy η σειρά "The Crown" απέσπασε 7 βραβεία

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2021

Η παραγωγή του πέμπτου πολυαναμενόμενου κύκλου του «Τhe Crown» συνεχίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με νέες προσθήκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ελλαδικών Μέσων, ο ηθοποιός δέχτηκε πρόταση να υποδυθεί τον ρόλο ενός Έλληνα εφοπλιστή, γνώριμο του Κάρολου και της Νταϊάνα, που τους είχε φιλοξενήσει σε σκάφος τη δεκαετία του ’90. Παρ' όλα αυτά, ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες διότι υπάρχει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας.

Ο πέμπτος κύκλος της σειράς

Η ηθοποιός Ιμέλντα Στόντον (Imelda Staunton) παίρνει τη σκυτάλη από την Κλερ Φόι και την εξαιρετική Ολίβια Κόλμαν στον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ στον πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «The Crown». Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Λαίδης Νταϊάνα, ο Ντόμινικ Γουέστ στον ρόλο του Κάρολου, η Λέσλι Μάνσβιλ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μάργκαρετ και ο Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ.

Το «The Crown» συνεχίζει τη μεγάλη επιτυχία και σαρώνει όλο και περισσότερα βραβεία, όπως συνέβη και στα πρόσφατα Emmy, όπου κέρδισε 7 βραβεία.

Πηγή: City

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close