News , Guide

Πρωτιά για τις blind auditions του The Voice

Σταθερά στην κορυφή!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2021

Οι Blind Auditions του «The Voice of Greece» είναι το αγαπημένο πρόγραμμα του τηλεοπτικού κοινού, τα Σαββατοκύριακα στο ΣΙΓΜΑ.

Το «The Voice of Greece» με τον Γιώργο Λιανό κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσής του και τις δύο μέρες προβολής του το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9/10 ήταν πρώτο, με μερίδιο τηλεθέασης 29,9% στο γενικό σύνολο και 26,2% στο δυναμικό κοινό (18-54). 

Την Κυριακή 10/10, το πρόγραμμα παρέμεινε πρώτο πρόγραμμα στη ζώνη μετάδοσής του, με 24,3% στο γενικό σύνολο και 27,9% στο δυναμικό κοινό ενώ 174.788 τηλεθεατές παρακολούθησαν το «The Voice of Greece» έστω και για 1΄!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν τις ομάδες τους για το «The Voice of Greece» και πλέον το… γύρισμα της καρέκλας έχει γίνει πολύ δύσκολο! Όταν όμως οι ερμηνείες και οι ανθρώπινες στιγμές είναι τόσο δυνατές, οι coaches δεν μπορούν να αντισταθούν, όπως συνέβη με την περίπτωση της Σιλουανή Νευροκοπλί που έκανε και τους 4 κριτές να ανέβουν στη σκηνή μαζί της και να αγκαλιάσουν την ίδια, την ιστορία της  και την ερμηνεία της. 

Η Εύη Κουλκουβίνη ήταν μια ακόμα διαγωνιζόμενη που κατάφερε να ξεσηκώσει τους άντρες coaches οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους για να τη διεκδικήσουν. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε τις περισσότερες ερωτήσεις στην υποψήφια θέλοντας να μάθει για εκείνη ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσπάθησε να χρησιμοποιήσει… αντίστροφη ψυχολογία για να την κερδίσει. Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για την… αύρα της και εκείνη έκανε το… «plot twist» επιλέγοντας την ομάδα του! 

Ο τραγουδιστής από τον Πόντο, Χρήστος Συμεωνίδης, με την ποντιακή του λύρα γύρισε τις καρέκλες του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Έλενας Παπαρίζου. Η coach εξέφρασε την αδυναμία της στην ποντιακή μουσική και εκείνος ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε εκείνη επιλέγοντας τη δική της ομάδα. 

Έναν έμπειρο coach έχει δίπλα του ο Μάριος Θεοδώρου, τον αδερφό του τον Χρήστο, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος του τάλεντ σόου αφού είχε καταφέρει στο παρελθόν να περάσει στα live με την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Η χροιά της φωνής του φάνηκε γνώριμη στους coaches που μπήκαν όλοι στη μάχη της διεκδίκησης κάνοντας ερωτήσεις και δίνοντας συμβουλές. Ο ίδιος αποκάλυψε πως γράφει και τα δικά του τραγούδια ενώ στο τέλος επέλεξε ως coach του τον Σάκη Ρουβά. 

Συνοψίζοντας, τα ταλέντα που κέρδισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του «The Voice of Greece» είναι:

#teamArgiros: Λένα Κηρολιβάνου, Σιλουανή Νευροκοπλή, Σπύρος Δρούγκας, Φερενίκη Βαλαρή, Φωτεινή Μαστροσηφάκη-Χατήρα
#teamPanistes: Βίκυ Καψάλη, Νατάσα Χριστοφή, Θοδωρής Μανώληκας, Άγγελος Μπαλταγιάννης, Εύη Κουλκουβίνη, Γιώργος Αντωνόπουλος
#teamHelena: Θεονύμφη Χριστάκη, Κική Τσαλίκη, Χρήστος Συμεωνίδης, Νεκταρία Ζαμπέλη
#teamSakis: Dimmy Rizou, Κωνσταντίνα Μαντώ Σάννη, Μάριος Θεοδώρου  

Οι Blind Auditions συνεχίζονται το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 21:10 στο ΣΙΓΜΑ. 

#TheVoiceGR 
FB: https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/
TW: https://twitter.com/TheVoiceofGreece/
IN: https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

The Voice of Greece
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:10 στο ΣΙΓΜΑ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close