News , Guide

Ο αγώνας δρόμου "Αλφαμέγα run as one" επιστρέφει για 6η χρονιά

O αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2021 επιστρέφει, όπως και πέρυσι, σε virtual μορφή

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2021

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την 21η Οκτωβρίου, έγινε η παρουσίαση του αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2021, που επιστρέφει όπως και πέρυσι σε virtual μορφή, με στόχο την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης για τα παιδιά μας. Ο αγώνας δρόμου υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή & Υγεία», με την πολύτιμη συνεργασία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου.

Ο στόχος του αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2021 παραμένει σταθερά ο ίδιος, καθώς συνεχίζει να δίνει την ευκαιρία σε παιδιά 9-12 χρόνων να επισκεφθούν μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου και αφού υποβληθούν στις απαραίτητες μετρήσεις, να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Ως εκ τούτου, τα έσοδα από τον αγώνα δρόμου θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Τη διάσκεψη τύπου τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, εκπρόσωποι των χορηγών και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Την παρουσίαση της διοργάνωσης ανέλαβε η κυρία Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια  Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, η οποία μίλησε για τον σκοπό του αγώνα, ανέλυσε το αγωνιστικό του κομμάτι, και αναφέρθηκε και στη μορφή του. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά στη σειρά που η διοργάνωση πραγματοποιείται σε virtual μορφή, καθώς ο αγώνας για την υγεία των παιδιών μας συνεχίζεται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Σχετικά με τη μορφή  του αγώνα, η κυρία Κωνσταντινίδου ανέφερε πως: «Η φετινή διοργάνωση επιστρέφει, όπως και πέρυσι σε virtual μορφή, και συνεχίζει να μεταφέρει το διαχρονικό μήνυμα του αγώνα «Τρέχουμε για τα παιδιά μας», από κάθε γωνιά της Κύπρου. Ευελπιστούμε πως την επόμενη χρονιά οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική σας παρουσία.»

Η κυρία Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε επίσης στον Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, στους χορηγούς και στον υποστηρικτή του αγώνα, υπογραμμίζοντας τη σημαντική συνεισφορά τους στη διοργάνωση. Οι φετινοί μεγάλοι χορηγοί του ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2021 είναι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Primetel και ο ελεγκτικός οίκος Deloitte, υποστηρικτής του αγώνα η Landas Colour και χορηγοί οι: Dixan, Somat, ACS Courier, NexTech, Universal Life, Holland & Barrett και RCB Bank. Στον αγώνα 1Κ FUN RUN συμμετέχουμε μαζί με τη Γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, το καλύτερό μας, το καλύτερο στη διατροφή μας.

Εκ μέρους των μεγάλων χορηγών, δηλώσεις έκαναν οι: Ευριπίδης Κυριάκου, Direct Sales Manager της Primetel, και Μιχάλης Μιχαηλίδης, συνέταιρος στον ελεγκτικό οίκο Deloitte. Χαιρετισμό επίσης απηυθύναν ο Κωνσταντίνος Διάκου, Brand Manager της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης Κρίστης και η πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, Ελένη Ανδρέου.

Λίγα λόγια τον αγώνα δρόμου RUN AS ONE
-    Το RUN AS ONE περιλαμβάνει τις εξής πέντε κατηγορίες αγώνων: Ατομικό Ημιμαραθώνιο των 21χλμ., Ατομικό των 10χλμ., Ατομικό των 5χλμ., Εταιρικό Δρόμο των 5χλμ. και τέλος τον αγώνα δρόμου 1K FUN RUN, για γονείς και παιδιά.
-    Ο αγώνας μπορεί να πραγματοποιηθεί από κάθε γωνιά της Κύπρου, μεταξύ των ημερομηνιών 22-31 Οκτωβρίου.
-    Τα παιδιά έως 12 ετών λαμβάνουν μέρος στον αγώνα εντελώς δωρεάν.
-    Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται μέχρι και την τελευταία ημέρα του αγώνα, που έχει οριστεί για την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου.  Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.runasone.eu.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close