2-4 December 2021
Μουσική , Συναυλίες & Events

Ζήσε τη live εμπειρία των "Beatles" στην Κύπρο

Έρχονται για τρεις παραστάσεις σε Πάφο, Λευκωσία και Λεμεσό οι "Beatlove", το νούμερο ένα tribute band των "Beatles"

Δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2021

Εάν είσαι ο νούμερο ένα φαν των “Beatles”, του τεράστιου αυτού βρετανικού συγκροτήματος που έμελλε να αλλάξει τον ρου της σύγχρονης μουσικής ιστορίας, εισάγοντας τη “Rock” μουσική στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων ανά το παγκόσμιο και έχεις μεγάλο καημό που δεν θα μπορέσεις ποτέ να ζήσεις το μοναδικό αυτό συγκρότημα live, σου έχουμε καλά νέα… 

Αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι μια συναυλία από τους ίδιους τους “Beatles” είναι «κομματάκι δύσκολο» να πραγματοποιηθεί, όμως τώρα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ζωντανά τα τραγούδια τους στην Κύπρο και να βιώσεις έστω και έμμεσα τη μοναδική αυτή εμπειρία!

Γιατί έρχονται στην Κύπρο για τρεις μοναδικές παραστάσεις σε Πάφο, Λευκωσία και Λεμεσό οι “BeatLove”, το νούμερο ένα tribute band των “Beatles”. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2013 από την κοινή του αγάπη και θαυμασμό για τους “Beatles”. Γι’ αυτό και δίνουν μεγάλη προσοχή σε όλα τα στοιχεία και τις παραμέτρους, ώστε να μας προσφέρουν την απόλυτη, αυθεντική εμπειρία των “Beatles”. 

Απόλυτη προσοχή και στην παραμικρή μουσική λεπτομέρεια, χρήση των ίδιων - ρετρό πλέον - μουσικών οργάνων που χρησιμοποιούσαν και οι “Beatles” και ενδυμασία ανάλογη με αυτή που φορούσαν τα μέλη του συγκροτήματος, είναι μερικά από τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτή η συναυλία θα είναι σχεδόν σαν να γίνεται από τους ίδιους τους “Beatles”. Έλα λοιπόν σε αυτή τη μοναδική για τα δεδομένα της Κύπρου συναυλία και θα έχεις να το λες και στα εγγόνια σου! 

Συναυλίες:
Πάφος: Μαρκίδειο Θέατρο - Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 20:00 
Λευκωσία: Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας – Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 20:00
Λεμεσός: Παττίχειο Θέατρο – Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 20:30 

Για αγορά εισιτηρίων πατήστε εδώ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close