Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το παραδοσιακό καφενείο της Μαρίας που θες να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά

Στο παραδοσιακό καφενείο στο κέντροθα φας μπούκωμα και θα πιεις τα δημοφιλή "Μάλλον Κοκτέιλ"

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2021

Ο Μάλλον Γλυκύς στη Σαριπόλου είναι ένα παραδοσιακό καφενείο. Έτσι αυτοπροσδιορίζεται και αυτό είναι. Στην πραγματικότητα είναι καφενές. Κυπριακός καφενές, με την τσαέρα τη σωστή, το μπούκκωμα το χορτάτο και το χαμόγελο το μεγάλο. 

Ακριβώς απέναντι από το “Beat Παζάρ”, το παραδοσιακό καφενείο της Μαρίας, δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που δηλώνει και δεν σερβίρει κάτι διαφορετικό από αυτό που υποψιάζεσαι. Ανοιχτός κάθε μέρα, παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από το πρωί για να πιείς τον πρωινό καφέ σου, να φας μπούκωμμα σωστό, να μείνεις και το μεσημέρι για το γεύμα σου και αν θέλεις καρτέρα να βραδιάσει για να πιεις τα “Μάλλον Κοκτέιλς” που είναι φτιαγμένα με αγάπη και κυπριακά προϊόντα. Τις υπόλοιπες ημέρες, Δευτέρα με Πέμπτη δηλαδή, όλα αυτά τα όμορφα τα απολαμβάνεις από το απόγευμα. 

Από το 2013 ο “Μάλλον Γλυκύς” μάς φροντίζει και μας σερβίρει οικείες γεύσεις. Μετά τα απανωτά lockdowns, ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε. Στο μενού του έχουν προστεθεί επιπλέον επιλογές. Στα ροφήματα, πέρα από τους καφέδες, τα τσάγια του βουνού και τους χυμούς, υπάρχουν και παραδοσιακά ροφήματα, όπως σπιτική λεμονάδα και μανταρινάδα, τριαντάφυλλο με γάλα, κιαντζιαλί, σουμάδα, σαλέπι, πολίτικο τσάι και αφρόζα! Ενώ στα γλυκά πέρα από τα γλυκά του κουταλιού και το μαχαλεπί, η φρέσκια αναρή αποτελεί δημοφιλή επιλογή γιατί είμαστε αυτοί οι άνθρωποι και με αυτές τις γεύσεις μεγαλώσαμε. 

Τα “Μάλλον Κοκτέιλς” είναι φτιαγμένα με ΛΟΕΛ ζιβανία, μπύρα Carlsberg και ΛΟΕΛ Ρακόμελο. Αξίζει να τα δοκιμάσετε με την πρώτη ευκαιρία. 

Τη στιγμή που θα πεινάσετε, η Μαρία έχει ετοιμάσει για εσάς το “Αρκοντομπούκωμμα”, το “Ουζομπούκωμμα” και το “Τσιμπιματούι”, σε περίπτωση που θα θέλατε να παραγγείλετε αργότερα ζεστά πιάτα. Τα ζεστά πιάτα είναι όλες οι κυπριακές γεύσεις με τις οποίες μεγαλώσαμε, ενώ έτσι για τη μοντερνιά της υπόθεσης υπάρχει burger με σιεφταλί και burger με χαλούμι. 

Μάλλον Γλυκύς
Παραδοσιακό Καφενείο
Πλατεία Σαριπόλου 
Τηλ 99 210 318

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close