Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

4 επιδόρπια που ξεχωρίσαμε στα κυπριακά εστιατόρια

Γλυκά - αμαρτία που θα σε ξετρελάνουν!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2021

Γλυκό ίσον χαρά. Γι' αυτό κι εμείς πάντα κρατάμε χώρο στο τέλος για το γλυκό! 

Εξ ου και σή μερα σου προτείνουμε τι ς γλυκές δημιουργίες που ξεχωρί ζουν , για διαφορετικούς λόγους το καθένα, σε εστιατόρια του νησιού!  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foody_loversss

 

Tocayo 
Ένα υψηλών προδιαγραφών εστιατόριο, με μίνιμαλ chic διακόσμηση που ξεχωρίζει και sharing πιάτα που ακολουθούν τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις και τα οποία προέρχονται από τη νοτιοανατολική Ασία και τη Λατινική Αμερική, με ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες. Στο βραβευμένο στην κατηγορία Νέα Άφιξη στα Cyprus Eating Awards 2020 άφησε χώρο και για γλυκό και δεν θα χάσεις! Ειδικά, αν επιλέξεις το συνδυασμό σοκολάτα / passion fruit / φουντούκι.
(70 088089) Πρεβέζης 10, Λευκωσία. 
 

 

Mπέμπα
Ένα εστιατόριο που πάντα βρίσκει τον τρόπο να σε ενθουσιάζει με τις γεύσεις του, την εξυπηρέτηση και την ποιότητά του. Η φιλοσοφία του εστιατορίου έχει ως πυλώνες τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά, την ελληνική κουζίνα, τη δημιουργικότητα και την καλοπέραση. Όλα αυτά είναι δεδομένα στην Μπέμπα με την εποχικότητα των υλικών να καθορίζει και το μενού. Εδώ οπωσφήποτε πρέπει να δοκιμάσεις γλυκό και να εύχεσαι να είναι ο σιροπιαστός μπακλαβάς, με την κρέμα μαστίχα. 
(22252626) Πινδάρου 2, Λευκωσία. 

Ρους
Στο εστιατόριο Ρους θα γευτείς υπέροχα πιάτα. Πρόκειται εξάλλου για ένα εστιατόριο μοναδικό στο είδος του, με fine dining πρωτότυπη κουζίνα που εντυπωσιάζει τόσο με τα υλικά όσο και με την μεταχείρισή τους από τον ταλαντούχο και έμπειρο σεφ του. Όσον αφορά όμως στο επιδόρπιο, αυτό που πρέπει να βάλεις στη λίστα με τα οπωσδήποτε είναι την Τάρτα λεμονιού με φιστίκι Αιγίνης, ζαχαρωμένο λεμόνι, γρανίτα λεμονάδα και σορμπέ λεμόνι με φρούτα του δάσους. Θα σε εντυπωσιάσει τόσο η εμφάνιση της όσο και η γεύση της.
(22760720) Κυριάκου Μάτση 14, Λευκωσία.

Το Παντοπωλείο Καλή Όρεξη
Το πολυβραβευμένο εστιατόριο της Λευκωσίας που αντιπροσωπεύει επάξια την ελληνική δημιουργική κουζίνα, στεγάζεται σε έναν ευάερο και όμορφα σχεδιασμένο χώρο. Με μεσογειακά, κυπριακά και δημιουργικά στοιχεία το κάθε πιάτο ξεχωρίζει για τα αρώματα και την αγάπη που βάζουν όλοι οι άνθρωποί του για να προσφέρουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία εστίασης. Μάλιστα στο νέο τους μενού, φιγουράρει και η φωλιά κανταΐφιού με παραδοσιακή κρέμα αναρή, που θα κερδίσει μεμιάς τον ουρανίσκο σου. 
(22675151) Μετοχίου 38, Έγκωμη, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close