Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φoodπρojεct: Η απόλυτη απενοχοποίηση του street food

Κι όμως το street food δεν είναι απαραίτητα απαγορευμένο!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2021

Σε περίπτωση που προσέχεις τη διατροφή σου ή βασίζεσαι σε έναν πιο healthy τρόπο ζωής τον οποίο δεν θέλεις να χαλάσεις… τότε το μενού του Φoodπρojεct σού ταιριάζει γάντι!

Ένα μενού γεμάτο υγιεινές επιλογές, με χαμηλές μεν θερμίδες αλλά εξίσου νόστιμο.

Βλέπεις, ο Chef του Φoodπρojεct, Κωνσταντίνος Δημοσθένους, απορρίπτει την τυποποιημένη και συχνά υπερεπεξεργασμένη τροφή και ακολουθούν τις επιταγές της σύγχρονης διαιτολογίας και τη διεθνή πλέον τάση που θέλει τα φαγητά με τα λαχανικά να καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο πιάτο, τα φαγητά που είναι μαγειρεμένα χωρίς λάδι και λίπη σε επιφάνεια teppanyaki (ψήσιμο που διατηρεί καλύτερα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά και τη γεύση του), με αγνά υλικά, καθώς επίσης και τα γλυκά χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά. Επίσης, στο Φoodπρojεct αγαπούν τις Vegan επιλογές και γι' αυτό θα βρεις τουλάχιστον 7, σε όλες τις κατηγορίες.

Μη διστάσεις να δοκιμάσεις ποσέ αυγά ή rib eye σε ψωμί με ενεργό άνθρακα (μαύρο), pancakes με αλεύρι ολικής άλεση και βρώμη, wrap με φρέσκο τόνο και kale, μαριναρισμένο σολομό στον ατμό με λεμονόχορτο και κουρκουμά, κοτόπουλο φιλέτο ελευθέρας βοσκής με καπνιστή πάπρικα, γλασαρισμένο σε σπιτική σάλτσα BBQ και απίστευτες σαλάτες με τόφου, φρέσκο τόνο ή κοτόπουλο!

Street food χωρίς burger γίνεται;
Για τους λάτρεις του είδους, έχουν ετοιμάσει ζουμερά λαχταριστά burgers με Black Angus, κοτόπουλο, γαρίδες ή κινόα (vegan).

Όσον αφορά το γλυκό, δεν θα μπορούσε να λείπει! Δοκίμασε την Top Seller τάρτα σοκολάτας με μόνο 138 θερμίδες! Αυτή η τάρτα με βάση από φοινίκι και βρώμη, γάλα καρύδας και μαύρη σοκολάτα θα γίνει η αδυναμία σου!

Σε περιμένουν επίσης τάρτα με καβουρδισμένη βρώμη με κρέμα λεμονιού, πουτίγκες με chia και φρούτα και η Superfood Bar με βρώμη, ξηρούς καρπούς, παστά φρούτα, γάλα καρύδας και φιστικοβούτυρο.

O chef και ιδιοκτήτης Κωσταντίνος Δημοσθένους, απενοχοποιεί το street food και σου αποδεικνύει ότι το έτοιμο φαγητό δεν ήταν ποτέ στα καλύτερά του!

Extra Tip: Οι συσκευασίες του Φoodπρojεct προστατεύουν το περιβάλλον! Είναι όλες φτιαγμένες από φυτά, όχι πλαστικά, και μπορούν να κομποστοποιηθούν μαζί με τα υπολείμματα τροφίμων όπου υπάρχουν εγκαταστάσεις!

(99 00 87 67) Γρηγόρη Αυξεντίου 6, Παρεκκλησιά, 4520 επ. Λεμεσού. Δ-Παρ 8:00-17:00.
Websitehttp://www.foodproject.cy/
FacebookΦoodπρojεct
Instagramfoodproject.cy

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close