Cine News , Κινηματογράφος

Αυτή είναι η ταινία με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix

Ποια ταινία του Netflix ξεπέρασε κάθε προηγούεμενο ρεκόρ τηλεθέασης σε μόλις 18 ημέρες.

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2021

Το "Red Notice" είναι πλέον η ταινία με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix, σύμφωνα με τον γίγαντα του streaming. Το "Red Notice" είχε 328,8 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε το "Bird Box" της Sandra Bullock το 2018 με 282 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το CNN, το 50% όλων των συνδρομητών του Netflix σε όλο τον κόσμο έχουν δει το "Red Notice". Η ταινία ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ σε μόλις 18 ημέρες, σε αντίθεση με το "Bird Box" που χρειάστηκε 4 εβδομάδες.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζόνσον, Ράιαν Ρέινολντς και Γκαλ Γκάντοτ και είναι παραγωγή της Johnson's Seven Bucks Productions. Το "Red Notice" παραμένει ακόμα στις 10 καλύτερες ταινίες της πλατφόρμας σε 94 χώρες, σύμφωνα με το Netflix.

Η υπόθεση της ταινίας
Η ταινία ακολουθεί τον Τζον Χάρτλι (Ντουέιν Τζόνσον), ο οποίος αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει τους πιο περιζήτητους ληστές τέχνης για τους οποίους η Ιντερπόλ έχει εκδώσει κόκκινο συναγερμό, το ανώτερο ένταλμα για την καταδίωξη και τη σύλληψη των μεγαλύτερων καταζητούμενων του κόσμου. Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς) με στόχο να πιάσουν την πιο περιζήτητη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα “The Bishop” (Γκαλ Γκαντότ).

Η περιπέτεια αυτή που σκηνοθετεί ο Ρόσον Μάρσαλ Θούρμπερ (DodgeBall: A True Underdog Story, We the Millers, Skyscraper κ.ά) "ταξιδεύει" τους τρεις πρωταγωνιστές σε όλο τον κόσμο (μέσα σε μουσεία της Ρώμης, σε φυλακές της Ρωσίας πάνω στα όρη στα άγρια βουνά, σε αρένες ταυρομαχιών στην Ισπανία, σε ζούγκλες της Νότιας Αμερικής) και ακόμα χειρότερα...τους αναγκάζει να είναι διαρκώς ο ένας μαζί με τον άλλον.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close