Eating News , Εστιατόρια

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι (πολύ) ξεχωριστά

Και υπάρχουν τέσσερις σοβαροί λόγοι που σ’ το λέμε αυτό!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2021

Η Μακαρίου (της Λευκωσίας) άνοιξε, ο καιρός χάλασε και όλες οι πόλεις έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους. Μετρώντας αντίστροφα για την πιο ρομαντική και νοσταλγική περίοδο του χρόνου, με το All I Want for Christmas της Mariah και τα Χριστούγεννα της Βανδή να παίζουν στην επανάληψη εδώ και μέρες, όλοι μας έχουμε μπει σε festive mood αδημονώντας για τις μέρες που έρχονται. Άλλωστε ποιος δεν είχε ανάγκη να μπει έστω και για λίγο σε εορταστική διάθεση και να ξεχαστεί απ’ όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα;

Τα φετινά Χριστούγεννα, παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που υπάρχουν, πρέπει να γίνουν για όλους μας μια όαση και μια ανάπαυλα, που θα μας θυμίσουν ξανά το ποιοι είμαστε, τι πρεσβεύουμε και κυρίως τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή μας.


Αν κάτι μας κράτησε όρθιους όλο αυτό το διάστημα, ήταν η ΑΓΑΠΗ για τους δικούς μας ανθρώπους. Η ανάγκη να τους κρατήσουμε κοντά μας υγιείς και να κρατηθούμε κι εμείς δίπλα τους δυνατοί για να τους στηρίξουμε. Πάντα τέτοιες μέρες θυμόμαστε όλοι λίγο περισσότερο να αγαπάμε και να το δείχνουμε και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία απ’ όλα. Να δείχνουμε την αγάπη μας στους δικούς μας, αλλά και στον κόσμο γύρω μας που μπορεί να είναι μόνος. Με τόση μοναξιά εκεί έξω, πρέπει όλοι μας να αγαπάμε λίγο περισσότερο και να το δείχνουμε όσο πιο πολύ γίνεται.



 

Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου από μία μεγάλη, ζεστή και τρυφερή ΑΓΚΑΛΙΑ. Μια αγκαλιά που προσφέρει ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ελπίδα και θαλπωρή. Μια αγκαλιά που την ίδια στιγμή δείχνει ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και κατανόηση, δίνοντας δύναμη και κουράγιο.

Επειδή όμως η περίοδος είναι περίεργη και οι αγκαλιές που μοιράζουμε πρέπει να είναι προσεκτικές και μετρημένες, η LIDL Κύπρου σκέφτηκε έναν άλλο τρόπο να προσφέρει δύναμη, θαλπωρή αγάπη και ελπίδα σε όσους το χρειάζονται. Μέσω των προϊόντων Favorina από τις 4 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, αγοράζοντας κάποιο ή κάποια από τα προϊόντα του γνωστού ιταλικού brand, χαρίζεις αγάπη και φροντίδα σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Favorina η Lidl Κύπρου προσφέρει €0,25 αναλαμβάνοντας για πέμπτη χρονιά τα λειτουργικά έξοδα του Επισιτιστικού Προγράμματος του Κέντρου ενώ την ίδια στιγμή στηρίζει το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Αν κάτι μας δίδαξε η πανδημία όλο αυτό το διάστημα ήταν πως στη ζωή μας όλα μπορεί να ανατραπούν από το ένα δευτερόλεπτο στο άλλο και πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Τίποτα εκτός από την αγάπη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, λοιπόν, όπως αναφέρει και το σύνθημα της καμπάνιας της Lidl Κύπρου, όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε το ελάχιστον για να δημιουργήσουμε κάτι πολύ μεγάλο.

Και θα το κάνουμε με τον πιο νόστιμο και elegant τρόπο καθώς η Favorina είναι ένα brand σχεδόν συνώνυμο με τα γιορτινά τραπέζια, με μεγάλη ποικιλία εορταστικών επιλογών. Η γκάμα περιλαμβάνει σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες φιγούρες, καραμέλες, μπισκότα, παραδοσιακά μπισκότα με τζίντζερ, πολυτελείς συσκευασίες δώρων, Gingerbread house kit και πολλά άλλα!

Η δράση της Lidl Κύπρου και της Favorina έχει διάρκεια από τις 4 Οκτωβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, και ισχύει για οποιαδήποτε συσκευασία Favorina σε οποιοδήποτε από τα 18 καταστήματα Lidl στην Κύπρο.

* Λεπτομέρειες για τα διαθέσιμα προϊόντα της σειράς Favorina μπορείτε να βρείτε στο φυλλάδιο της Lidl είτε στην έντυπη είτε στην online έκδοση.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close