Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Το νέο και πολύ εντυπωσιακό bar - food concept της πόλης, θα συζητηθεί πολύ

Η πιο ενδιαφέρουσα άφιξη της σεζόν, είναι ένα μπαρ με αφοσίωση στο Gin!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2021

Όπως έχεις καταλάβει εδώ στο Check in Cyprus αγαπάμε πολύ τα καλά μπαρ, τα καλά ποτά και το καλό φαγητό. Και για τον λόγο αυτό σου συστήνουμε τις (πολύ) ενδιαφέρουσες αφίξεις πολύ πριν καλά-καλά ανοίξουν τις πόρτες τους! Έτσι για να για να μη στερεύεις ποτέ από επιλογές και φρέσκες ιδέες…

Και όταν μάλιστα λέμε για (πολύ) ενδιαφέρουσες αφίξεις, ειδικά στην bar σκηνή, εννοούμε μαγαζιά όπως είναι το πολύ-αναμενόμενο Ginery, που έρχεται στην καρδιά της Λευκωσίας και θα σε κάνει να ερωτευτείς την ολοκαίνουρια λεωφ. Μακαρίου ξανά από την αρχή –μη σου πω και πολύ περισσότερο!

Το Ginery λοιπόν είναι ένα ολοκαίνουργιο bar-food concept που ετοιμάζεται να ανοίγει τις εντυπωσιακές πύλες του στην ολοκαίνουργια λεωφ. Μακαρίου.

Ένα μπαρ που ο χώρος του είναι τόσο εντυπωσιακός, που σε κάνει να θέλεις να εξερευνήσεις κάθε του γωνιά και να ανακαλύψεις κάθε του λεπτομέρεια.

Φωτεινό, γεμάτο χρώματα και φυτά, λουλουδάτα wallpaper και μία εντυπωσιακή μπάρα που –όπως όλα δείχνουν- θα συγκεντρώνει όλη την πόλη εκεί!

Και όχι, δεν θα μιλήσουμε μόνο για την εντυπωσιακή του εικόνα! Αλλά και για το πολύ ενδιαφέρον concept του, αφού πρόκειται για το μοναδικό μπαρ της πρωτεύουσας που θα ειδικεύεται και θα σε μυεί στον μαγικό κόσμο του Gin.

Έτοιμο να σαγηνέψει το εκλεκτικό κοινό της Λευκωσίας με μοναδικές συνταγές από τον φημισμένο σεφ Γιάννη Ρέπα αλλά και με τεράστια γκάμα σε ποτά και cocktails.

40 + διαφορετικά Gin θα είναι ενταγμένα στο Ginery menu έτοιμα να τα δοκιμάσεις…

Ανυπομονείς; Κι εμείς!

(99 554030 / info@theginerybar.com) The Ginery Bar, Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 3, Λευκωσία.
Website: https://theginerybar.com/
Facebook: The Ginery
Instagram: theginerybar

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close