Shopping , News

Ένα νέο, υπέροχο κατάστημα στο επιβλητικό 360 της Λευκωσίας

Αντίστροφη μέτρηση του νέου καταστήματος εσωρούχων ΕΤΑΜ στο 360

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2021

Με τη λειτουργία ενός ακόμη καταστήματος στο ισόγειο του επιβλητικού 360 στη Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία, επεκτείνεται το μεγαλύτερο brand εσωρούχων στην Ευρώπη, ETAM, που έφερε στη χώρα μας ο Όμιλος VLM (Voici La Mode).

Το νέο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του στις 16 Δεκεμβρίου, έχοντας ήδη εγκαινιάσει το πρώτο κατάστημα ΕΤΑΜ τον περασμένο Σεπτέμβριο στο ισόγειο του Nicosia Mall.

Η ΕΤΑΜ ξεχωρίζει για τις απεριόριστες επιλογές που έχει σε σειρές αλλά και μεγέθη. Διαθέτει από εσώρουχα μέχρι πιτζάμες σε κάθε χρώμα, μέγεθος και γούστο. Η ΕΤΑΜ είναι το μοναδικό brand εσωρούχων που λαμβάνει κάθε χρόνο μέρος στο Paris Fashion Week όπου αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο fashion show, ο όμιλος VLM είχε στείλει την δική του αποστολή, με τις δυο ambassadors τους, την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και την Εβελίνα Σκίτσκο.

Όλες οι ενέργειες της ΕΤΑΜ κατευθύνονται από την ανάγκη τα εσώρουχα να είναι πάντοτε οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας, σε όλη της τη ζωή, βοηθώντας την να βγάλει έξω τον καλύτερό της εαυτό. Γι’ αυτό στη φιλοσοφία του το brand, τολμά και καινοτομεί, δημιουργεί, χαρίζει ελευθερία και επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις στους πελάτες της.

Ο όμιλος VLM, ανακοίνωσε τη λειτουργία του νέου καταστήματος στο 360, με ένα μοναδικό και πρωτοποριακό τρόπο, διοργανώνοντας ένα Exclusive VIP Pyjama party, με τις Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Άντρεα Κυριάκου, Κάλια Ελευθερίου, Νάταλυ Κάτερ, Μαρία Πορφυρίου και άλλες αγαπημένες influencers!

Με τα hashtag #FeelFree…… ελάτε να γνωρίσετε το νέο κατάστημα ETAM στο 360 στη Μακαρίου.

#FEEL FREE διά μέσου της ΕΤΑΜ
Tο Feel Free, αποτελεί την πρόσκληση-πρόκληση σε κάθε γυναίκα ώστε με θετική διάθεση να εκπληρώσει κάθε της επιθυμίας αλλά και να εξωτερικεύσει κάθε δυνατότητά της μέσα από πνεύμα ελευθερίας.

Το μήνυμα ελευθερίας σε κάθε γυναίκα

  • Η ETAM είναι εδώ σε κάθε σου στιγμή, σε κάθε σου επιθυμία για να επαναστατήσει για σένα… από το πρώτο σου σουτιέν. Στα πάνω και στα κάτω, έρχεται για να σου δώσει ώθηση και να ξεπροβάλεις γεμάτη αυτοπεποίθηση έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο, να αγκαλιάσεις τη ζωή, να εκπληρώσεις τα όνειρά σου.
  • Η ETAM είναι εδώ για να νιώσεις ελεύθερη και να είσαι αυτό που είσαι ή ακόμη και αυτό που φαντάζεσαι, χαρίζοντας σου ελευθερία ‘ψυχή τε και σώματι’.
  • Η ΕΤΑΜ είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σου πολλά περισσότερα από εσώρουχα, κουβαλώντας μια νοοτροπία αλλά και φιλοσοφία για τη ζωή. Είσαι ελεύθερη να είσαι ο εαυτός σου, γιατί έτσι σε αγαπάμε.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close