Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το απόλυτο all day στέκι της πόλης "έχει τέλεια γλυκά!"

Ή τουλάχιστον αυτό λένε όλοι όσοι το δοκιμάζουν

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2022

Με έμφαση στην ποιότητα και πάθος για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το Think 30 στην πολυσύχναστη Στασικράτους από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του δίνει νέα πνοή στις πρωινές και βραδινές μας εξορμήσεις, σερβίροντας απολαυστικό brunch και καφέ από το πρωί, ενώ όσο βραδιάζει τη «σκυτάλη» παίρνουν νόστιμα ποτά και ιδιαίτερα signature cocktails.

Εκλεκτή κουζίνα, φτιαγμένη με τις καλύτερες πρώτες ύλες
Το μοναδικά μοντέρνο και κομψό décor του Think 30, σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις νόστιμα πιάτα σε ένα φιλόξενο αλλά και συνάμα ευχάριστο περιβάλλον. Άλλωστε το γευστικό μενού, είναι πλήρως επιμελημένο από τον βραβευμένο Ελλαδίτη Chef Δήμο Σαμουράκη το οποίο περιλαμβάνει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς τόσο για δείπνο και μεσημεριανό όσο και για ένα λαχταριστό brunch. 

Η ενημερωμένη λίστα κρασιών και τα εντυπωσιακά κοκτέιλ, θα μαγνητίσουν κάθε βλέμμα και θα συνοδεύσουν ιδανικά κάθε σου επιλογή!

Brunch στην καρδιά της Στασικράτους
Εκεί όπου τα weekends, η πιο classy περιοχή της Λευκωσίας αποκτά ζωή, κίνηση, νόημα και φυσικά αρχίζει με ένα λαχταριστό brunch από το πολυσυζητημένο love spot της Λευκωσίας. To πολύπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σου να σε υποδεχτεί σε μια άνετη και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, παρασύροντάς σε chill out καταστάσεις. 

Καθημερινά από την Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή, το Think 30 σου σερβίρει αρωματικούς καφέδες, ποικιλία από ζεστά και κρύα ροφήματα καθώς επίσης και φανταστικές brunch επιλογές όπως avocado toast, cherry tomato salad, egg toast με ψωμάκι μπριός chicken toast καθώς και dessert επιλογές από εκλεκτά γλυκά. 

Γλυκάκι κανείς;
Πέρα από όλα τα άλλα, εκλεκτά είναι και τα γλυκά του! Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Aegina, το κέικ που αποτελείται από πιστάτσιο, άσπρη κρέμα και κρέμα βανίλια, το red square ενα ιδιαίτερο κέικ βανίλιας, με σιρόπι φράουλας, ζελέ φράουλας και κρέμα μασκαρπόνε. Αν είσαι choco lover, τότε το the ultimate chocolate είναι ο ιδανικός προορισμός σου για μια ζουμερή σοκολάτα σουφλέ. 

(22 333808) Στασικράτους 30, Λευκωσία.

Webwww.think30cy.com 
Facebookwww.facebook.com/think30cy
Instagramwww.instagram.com/think30cy

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Think 30 (@think30cy)

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close