Eating News , Εστιατόρια

8 (νόστιμα) μέρη για λαχταριστά donuts

Τα ντόνατς στην Κύπρο απέκτησαν φανατικούς οπαδούς τα τελευταία χρόνια!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2022

Είναι χαριτωμένα, είναι πολύχρωμα, είναι νόστιμα και μας έχουν κλέψει την καρδιά.

Αν για γλυκό θες αυτό το στρογγυλό με την υπέροχη ζύμη και τη λαχταριστή γεύση που σου αφήνει στον ουρανίσκο σου, τότε σου βρήκαμε τη λύση. Φυσικά, μιλάμε για τα διάσημα Donuts που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!

Όπου κι αν βρίσκεσαι, σε όποια πόλη ή χωριό κι αν είσαι, μπορείς να παραγγείλεις και να φας όσα θες, με συνοδεία ενός ζεστού καφέ!  

Εμείς φροντίσαμε να βρούμε 8 μαγαζιά που έχουν Donuts, για μεγάλες απολαύσεις! 

Funky Treats
Στο εργαστήρι του Funky Treats όλα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται από τα καλύτερα υλικά ενώ χρησιμοποιούνται μόνο premium βελγικές σοκολάτες και καραμέλες. Εδώ, πέρα από cookies, θα δοκιμάσεις τα μοναδικά Éclair Donuts αλλά και τα Mini Donuts Treats, που προσφέρονται με 7 διαφορετικές γεμίσεις -Πραλίνα Φουντουκιού, Πραλίνα Λευκής Σοκολάτας, Bueno, Μπανάνα, Βανίλια, Μαρμελάδα Φράουλα, Κεράσι- μέχρι και προσαρμογή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων στο επιθυμητό μέγεθος. Για παράδειγμα, ένα ντόνατ από τη σειρά Funkies μπορεί να σχεδιαστεί και ως μικρό κεραστικό αλλά και σε μεγαλύτερο μέγεθος, χωρίς να χάσει καθόλου σε γεύση και εμφάνιση. Επίσης εντυπωσιακά εδώ είναι και τα Funky Donut Tower Cakes. Τούρτες από στοίβες ντόνατς φέρνουν έναν FUNKY αέρα στα πάρτι γενεθλίων. 
(22 25 30 60) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 98, Λάτσιά, Λευκωσία. 

Loukou bakery, confectionary & more
Το ταξίδι του Loukou bakery, confectionary & more ξεκίνησε το 2014, όταν και έκανε την εμφάνισή του στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου, κερδίζοντας τις καρδιές μας με τις δημιουργίες του! Ένα εργαστήρι γεύσεων όπου εκεί μπορείς να βρεις απίθανα donuts, φρέσκα σάντουιτς, αρτοποιήματα και γεύματα, παρασκευασμένα καθημερινά από τα καλύτερα υλικά και με τα πιο εύγευστα ψωμιά που ψήνει ο φούρνος του. Από τότε, μέχρι και σήμερα το φημισμένο Loukou bakery μετρά πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, πολλά ολόφρεσκα, χειροποίητα προϊόντα, φτιαγμένα όλα καθημερινά στο εργαστήρι του, και κυρίως πολλούς φανατικούς λάτρεις, όπως κι ένα ακόμα κατάστημα στο κέντρο. Εδώ λοιπόν θα γευτείς πάμπολλες επιλογές σε donuts, που φτιάχνονται με πολύ μεράκι, σε δεκάδες γεύσεις, με γλάσο, γέμιση, με ποικίλα χρώματα, γεύσεις και στυλ.
(77 787007) Tσερίου 97, Στρόβολος.
(22 260233) Θεμιστοκλή Δέρβη 9 & Στασικράτους γωνία, Λευκωσία.

Donut Market
Μπορεί να μετράει ένα μήνα και κάτι λειτουργίας στην πρωτεύουσα (ξεκίνησε από την επαρχία Αμμοχώστου και πλέον μετρά ήδη καταστήματα σε Λάρνακα, Πρωταρά, Ξυλοφάγου, Αγία Νάπα, Κίτι), όμως το Donut Market στην Σταυρού ξεπουλάει καθημερινά τα λαχταριστά του donuts. Εδώ θα βρεις ποικιλία από γεύσεις, μυρωδιές, εκδοχές και ποιότητα, είμαστε σίγουροι πως δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Καλοφτιαγμένα και σε απίστευτη ποικιλία δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις. Σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα και χωρίς ενδοιασμούς: To bueno donut με άσπρη κρέμα σοκολάτας και γέμιση bueno, το kinder με πλούσια γέμιση πραλίνας, και το murshmallow donut με γλάσο φράουλας και γέμιση λευκή σοκολάτα. Αν είσαι vegan υπάρχει η επιλογή donut που είναι σαν τάρτα με επικάλυψη vegan κρέμας πατισερί σε πολλές γεμίσεις όπως μήλο, κεράσι, κανέλα, raspberry κ.ά. Να σου πούμε πως από βδομάδας, το αγαπημένο σου Donut Market θα έχει στην διάθεση του την υπηρεσία delivery όπου θα εχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις το lovely donut σου ανά πάσα ώρα και στιγμή!
(70 000477) Οδός Σταυρού 96z, 2034, Στρόβολος, Λευκωσία.

Luluki Donuts
Το χαριτωμένο εργαστήρι της Λευκωσίας (που άνοιξε στο χωριό Νήσου), γλυκαίνει τις μέρες μας με τα ολόφρεσκα donut που ετοιμάζει καθημερινά. Εκεί οι "ειδικοί" σηκώνουν μανίκια και φτιάχνουν για εσένα που έχεις αδυναμία στην στρογγυλή λιχουδιά με την χαρακτηριστική τρύπα στη μέση τρελαμένες γεύσεις σε μεγάλη ποικιλία. Στο Loulouki Donuts έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ανπάμεσα σε μικρά και κανονικά donuts. Από γεύσεις το κατάστημα σκίζει και εμείς ξεχωρίσαμε το ντόνατ με original νουτέλα, ντόνατ με λευκή σοκολάτα bueno, ντόνατ Kik Kat, Snickers με καραμελωμένο φυστίκι και σπιτική αλατισμένη καραμέλα και twix με καραμελωμένο μπισκότο.Σημείωσε ότι πρόσφατα πρόσθεσαν και επιλογές από θεϊκά pancakes (από ντόνατς). Δοκίμασε το black and white, με χαλεπιανό και λευκή πραλίνα σοκολάτας, μπισκότο lotus, και την άσπρη σοκολάτα και πιστάτσιο ή αν θες μπορείς να προσθέσεις το topping της επιλογής σου. 
(22 483479) Αλικού Ποταμού 4, 2571 Νήσου.

Nanou Donuts House
Ναι, καλά το κατάλαβες. Πρόκειται για τα αυθεντικά Nanou, και δεν φτιάχνονται στην Κύπρο αλλά έρχονται κατευθείαν από την Ελλάδα. Θα τα βρεις στη Λεμεσό, σε γεύσεις και γεμίσεις, σε τρία μεγέθη -ατομικά, μεσαία και mini. Σου συστήνουμε οπωσδήποτε τα ντόνατς με κρέμα βανίλια, πραλίνα, Bueno, διπλό με κρέμα, bueno καραμέλα, φράουλα, raspberry, ferrero, τα πιο ιδιαίτερα με κανέλα, σταφίδα, μήλο και κρέμα λεμόνι αλλά και αλμυρά, ατομικά donuts με λουκάνικο, χαμ, τυρί και σος ντομάτας (τα γνωστά πιροσκί). Και αν θες να γλυκανθείς ακόμη περισσότερο το Nanou Donuts σου προτείνει τα ατομικά παγωτίνια σου σε ποικίλες γεύσεις όπως μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος, φράουλα, χαλεπιανό με σιροπιαστό που θυμίζει...μπακλαβά!
(25 252528) Αγίας Φυλάξεως 114Γ, Λεμεσός.

La Donuteria
Ένα γουστόζικο μαγαζί με vintage πινελιές έκανε εδώ και μερικούς μήνες την εμφάνισή του στην καρδιά της Λεμεσού (κοντά στο Limassol Agora). Πρόκειται για τα γνωστά στην Ευρώπη donuts της La Donuteria, ενός franchise που μετρά ήδη 14 καταστήματα στην Ευρώπη που διαθέτει απολαυστικά ντόνατς, αρκετά από τα οποία είναι ιδανικά για τους vegan. Δοκίμασε ποικίλα γεμιστά ντόνατς όπως cinammon nutella, peanut butter και lotus που θα σε ενθουσιάσουν, ενώ συνεχώς λανσάρουν και νέες γεύσεις. Μάλιστα σερβίρουν και πρωινό. Στο La Donuteria προσπαθούν πάντα να χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα υλικά, αφού δεν χρησιμοποιούν ημιτελή προϊόντα, υποκατάστατα, κατεψυγμένα ή μηχανοποιημένα συστατικά, κάτι για το οποίο θα ανακαλύψεις από την πρώτη κιόλας μπουκιά!
(96605779) Κανάρη 27, παλιά Λεμεσός.

Donuts Duck
Αυτό το γλυκό μαγαζάκι στα Λιβάδια της Λάρνακας, θα σε εντυπωσιάσει με την ποιότητα και τις γεύσεις του. Η παιχνιδιάρικη διάθεση, τα χρώματα σε ντόνατς και οι ακαταμάχητες γεύσεις που σου προτείνει ο μετρ του είδους και ιδιοκτήτης κύριος Γιώργος, θα σε ξετρελάνουν. Ντόνατς με αληθινές σοκολάτες που φτιάχνει επί τόπου ο ίδιος, σειρά από σοκολάτα Ίον, φρούτα, murshmallows μπισκότα, μαρμελάδες, όλα χωρίς συντηρητικά, σπιτικά και προσεγμένα. Επίσης, σου φτιάχνει λαχταριστές κρέπες σε χρώματα ζαχαροπλαστικής (όλο το ουράνιο τόξο- σύντομα και αλμυρές) καθώς επίσης και pancakes, αλλά και τσουρέκια.
(96 767798) Ζήνωνος Κιτιέως 1, Κατάστημα 3, 7060, Λιβάδια, Λάρνακα.

Donut Box Cy
Αυτό το μικρό, γλυκό και όμορφο μαγαζάκι της Πάφου που έκανε την εμφάνιση του πριν ένα χρόνο και κάτι, σου φτιάχνει φρέσκα, handmade ντόνατς σε αμέτρητες γεύσεις και ποικιλία. Εκεί μπορείς να βρεις μια σειρά με τις αγαπημένες σου γεύσεις σε bueno cream, ferrero rocher, πιτστάτσιο, μια μεγάλη σειρά από κρέμες, cheesecake κ.ά. Μην χάσεις από το μάτι σου τις υπεραπαργωγές σε ντόνατς που φιτάχνει το κατάστημα σε κολασμένους συνδυασμούς όπως, ντόνατς brownies, snickers, rafaello με γέμιση coconut, caprice, bavarian bomb, macaron, tiramisu κ.ά.
(26 911101) Οδός Ελλάδος 41Β, 8020, Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close