Eating News , Εστιατόρια

Βρήκαμε 3 μαγαζιά που φτιάχνουν υπέροχα, γεμιστά calzone

Chocolate πειρασμοί σε απίθανες γεύσεις και συνδυασμούς!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2022

Λατρεμένα calzone, γεμιστά, μυρωδάτα και φανταστικά σε γεύση!

Όλη η υπόθεση βρίσκεται στον κρυμμένο παράδεισο αυτού του γλυκό-πειρασμού. Και μιλάμε για την στιγμή που παίρνεις το μαχαίρι και το κόβεις στη μέση και ξεπροβάλλει η πλούσια γέμιση από σοκολάτα, κρέμα, σιρόπια, σαντιγές, φρούτα και πάει λέγοντας.

Εάν είσαι και εσύ calzone lover, τότε ακολούθησέ μας σε τρία αγαπημένα μέρη για να φας το θεσπέσιο αυτό γλυκάκι και να το κατά ευχαριστηθείς!

Rokoko Kitchen & Bar
Το αγαπημένο και ατμοσφαιρκό εστιατόριο της Λευκωσίας, που ξέρει να σερβίρει ξεχωριστά πιάτα από Ιταλία, όπως πάστα, πίτσες, ριζότο κ.ά. θα σε ικανοποιήσει πλήρως και σε ό,τι αφορά στο γλυκό, σερβίροντας σου το φανταστικό τους calzone με μασκαρπόνε και πραλίνα σοκολάτας νουτέλα. Φτιαγμένο από αφράτη ζύμη, πασπαλισμένο με μπόλικη ζάχαρη άχνη, θα έρθει ζεστό στο πιάτο σου -ακόμα και αν το παραγγείλεις για delivery! 
(22 254525) Χριστόδουλου Σώζου 21, Λευκωσία.

Fooduro
Πρόκειται για μια από τις τελευταίες αφίξεις σε food truck στην πόλη της Λεμεσού. Το Fooduro βρίσκεται στην οδό Ομήρου και στην καντίνα θα συναντήσεις τον Μάριο, ο οποίος εκτός του ότι θα σου προσφέρει νόστιμες και μυστικές συνταγές από ιταλική πίτσα, θα σε δελεάσει και με τη θεϊκή συνταγή του σε calzone nutela, που θα σου την φτιάξει μάλισταεπιτόπου. Δοκίμασε το πλούσιο και κρεμώδες calzone του με πολλές δόσεις νουτέλας και θα ξετρελαθείς! Στα οπωσδήποτε βάλε και το Calzone Fouduro, φτιαγμένο με βοδινό μπιφτέκι, που θα σε δελεάσει! 
(99 155791) Ομήρου, Μέσα Γειτονιά 3091, Λεμεσός.

Aldente Cucina Italiana
Πρόκειται για ένα μαγαζί-σταθερή αξία στην πόλη, το οποίο μάλιστα πρόσφατα απέκτησε και αδερφάκι! Ένα άκρως εντυπωσιακό εστιατόριο εντός του ολοκαίνουριου mall στη Λάρνακα.. Το Aldente Cucina Italiana προσφέρει αυθεντική ιταλική κουζίνα και εκτός από το αγαπημένο σου στέκι στις Φοινικούδες, εδώ και λίγο καιρό το συναντάς και στο Metropolis Mall, σε ένα άκρως πανέμορφο μαγαζί.  Εκτός από το εξαίσιο φαγητό του, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις και το calzone του που έχεις την ευκαιρία να το απολαύσεις μόνο στο brunch του Metropolis Mall (09:30-12:00). Ο combo συνδυασμός του από μπανάνα, κρέμα μασκαρπόνε και μπόλικη σοκολάτα νουτέλα είναι σκέτη τρέλα!
(24 040 040) European Union Avenue 5, 6043,  Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close