Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στου κυρ Μιχάλη την ταβέρνα θα απολαύσεις μεζέ και κρασί δίπλα στο τζάκι

Ένα ταβερνάκι λίγο έξω από την πόλη, σε περιμένει γιακαλό κρασάκι δίπλα στο τζάκι

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2022

Οι κρύες νύχτες του χειμώνα θέλουν ζεστασιά και καλή παρέα, μεζεδάκια και κρασί σε χαλαρά ταβερνάκια, με ωραία ατμόσφαιρα και φυσικά τζάκι! 

Κι ένα τέτοιo σκηνικό θα συναντήσεις σαν βρεθείς στο χωριό Ερήμη της επαρχίας Λεμεσού, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο. 

Στην ταβέρνα του Μιχάλη, λοιπόν, θα πας για μεζεδοκαταστάσεις, κρασάκι και καλοψημένα κρεατικά, δίπλα στο τζάκι, σε ένα σκηνικό άκρως παρεΐστικο.

Πρόκειται για ένα χαλαρό στέκι με ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπου τόσο ο οικοδεσπότης όσο και το προσωπικό του θα σου χαρίσουν μία νόστιμη εμπειρία.

Τα τραπέζια περιποιημένα και στρωμένα όπως πρέπει για να απολαύσεις άνετα τον πλούσιο μεζέ αλλά και τα a la carte πιάτα του μενού.

Σερβίρονται εκλεκτά πιάτα κρεατομεζέ, όλα στα κάρβουνα. Δοκίμασε το μαλακό του χαλλούμι, το σουβλάκι και τις σεφταλιές του, το τραγανό φλαμαντζέρι του (μπέικον), συκώτι βοδινό, τις καπήρες στα κάρβουνα με το λάδι, πλούσια ορεκτικά συνοδευμένα με τις πατατούλες του, καθώς και κάποια άλλα μαγειρευτά-εποχιακά (ανάλογα με την ημέρα που θα πας).

Στου κυρ Μιχάλη την ταβέρνα έχεις την επιλογή να παραγγείλεις και το δικό σου πιάτο ανάμεσα σε άλλα όπως μπριζόλα με τα συνοδευτικά της, ζουμερότατα παϊδάκαι αρνίσια στα κάρβουνα κ.ά.

Και το καλύτερο, σου το έχουμε για το τέλος: Εκεί που απολαμβάνεις το κρασάκι σου, ο κύριος Μιχάλης θα σε κεράσει και το ξεχωριστό γλυκό του. Πρόκειται για το γαλλικό, άσπρο κεράσι χωρίς κουκούτσι (σιρόπι κερασιού-σαν γλυκό του κουταλιού) μαζί με ζάχαρη.

(99 679665) Νίκου Γεωργίου 24, 4630, Ερήμη, Λεμεσός. Τρ-Σ 19:00-22:00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close