Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα top burgers του Burger Guy, κυκλοφορούν σε όλη την πόλη μέσω της Wolt

Τον διάσημο Burger Guyκαλωσόρισε στην πλατφόρμα της η Wolt, προσθέτοντας στις επιλογές της τα διάσημα burger του!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2022

Είναι ομολογουμένως δύσκολο να αντισταθείς σε ένα λαχταριστό burger, ζουμερό, φτιαγμένο με 100% φρέσκο μπιφτέκι, με απόλυτη έμφαση στο χειροποίητο και τις καλύτερες πρώτες ύλες, με αυθεντικότητα στη γεύση και τις πιο ψαγμένες συνταγές, συνοδευμένο με πατάτες. Πόσω μάλλον όταν έρχεται μέχρι την πόρτα σου. 

Και οι κάτοικοι της Λευκωσίας πλέον μπορούν να τα απολαμβάνουν όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα, παραγγέλνοντας τα διάσημα burger του Burger Guy μέσα από το app της Wolt! 

Από το Παλιομέτοχο στην πρωτεύουσα...
Όταν το 2019 ο Αντρέας Τομάζου, αποφάσισε να αξιοποιήσει το καφενείο του παππού του, στο Παλιομέτοχο και να το μετατρέψει σε ένα σύγχρονο αμερικάνικο μπεργκεράδικο, το «Burger GUY», ονειρεύονταν, αλλά μάλλον δεν είχε φανταστεί ότι 2 χρόνια μετά, θα αποκτούσε παράρτημα στην πρωτεύουσα και η φήμη του θα επεκτεινά σε όλο το νησί... Πλέον, το Burger GUY, αποτελεί μια μοναδική επιλογή για τους λάτρεις αυθεντικού burger.

Ο Ανδρέας λοιπόν ετοιμάζεται να πάρει ένα βήμα παρακάτω την επιτυχία που σημειώνει το Burger Guy στο Παλιομέτοχο, λειτουργώντας, περίπου στα τέλη Φεβρουαρίου, ένα ολοκαίνουριο burger-άδικο του στην πρωτεύουσα, με έναν υπέροχο χώρο για dine-in.

Όπως όμως ήδη γνωρίζεις η Λευκωσία απολαμβάνει το μενού του, μέσω της υπηρεσίας delivery που εξυπηρετεί ολόκληρη την πόλη, μέσω του app της Wolt (οι ώρες λειτουργίας για delivery είναι από τις 12.00 μέχρι τις 23.00).

Το "κολασμένα" burger του
Τα burgers με το ζουμερό σιγοψημένο μπιφτέκι είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής του καταλόγου. Εσύ απλά επίλεξε ένα από 4 ζουμερά burgers (Burger, Cheese Burger, Bacon Burger και Bacon Cheese Burger), σε τρία μεγέθη (1 μπιφτέκι 125gr, 2 μπιφτέκια 250gr και 3 μπιφτέκια 375gr), τα οποία θα τοποθετηθούν μέσα σε αφράτα ψωμάκια brioche! Επίσης, θα επιλέξεις ανάμεσα σε 25 toppings (14 signature σάλτσες και 11 υλικά), τα οποία θα απογειώσουν το burger σου! 

Guy Sauce, BBQ, Smokey, Hot, Louisiana, Virginia, Colodaro, Indiana, Montana κ.ά. είναι μερικές από τις σος που θα σε προκαλέσουν να τις δοκιμάσεις. Καραμελωμένα κρεμμύδια, λιωμένο αβοκάντο, τραγανό κρεμμύδι, χαλαπένιος, μανιτάρια, αβγό, ανανάς, και άλλα πολλά επίσης είναι μέσα στις επιλογές που μπορείς να κάνεις για να "κτίσεις" το δικό σου λαχταριστό burger! 

Ολόφρεσκες πατάτες, λαχταριστά hot dogs, και τα veggie και vegan burger (ανάμεσά τους το Quinoa Burger και το Potato Burger) ολοκληρώνουν το νόστιμο μενού του. 

Δες το μενού εδώ και δώσε την παραγγελία σου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close