Shopping , News

Το νέο τεύχος του Check in Cyprus σού δίνει 100+ προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι!

Ρίχνουμε κλεφτές ματιές στο ολοκαίνουριο τεύχος του Check in Cyprusπου μόλις κυκλοφόρησε

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2022

To νέο Check in Cyprus είναι νόστιμο, γεμάτο λάμψη και βραβεία, γεύσεις και αρώματα! Ένα τεύχος γεμάτο... με όλους όσοι ξεχώρισαν στα Cyprus Eating Awards 2021, με ψώνια και διασκέδαση, αποδράσεις σε παράλια και χωριά, ταβερνάκια με αυλή, κοκτέιλ, θέατρο, μουσική, τέχνη και σινεμά! 

Ένα τεύχος που τα έχει όλα! 

Τα Cyprus Eating Awards 2021 λοιπόν, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, για ακόμη μια χρονιά βράβευσαν τους καλύτερους στον χώρο της εστίασης. Τα Cyprus Eating Awards παρουσίασε η Nespresso και στήριξε η Τράπεζα Κύπρου

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή και για να Πάμε σε ταβέρνες με αυλή. Εξ ου κι εμείς συγκεντρώσαμε τις ωραιότερες και πιο νόστιμες αυλές για μεζεδάκια και σου τις προτείνουμε! 

Περπατήσαμε όμως και τη Μαρίνα Λεμεσού απ' άκρη σ' άκρη.... Και τι ανακαλύψαμε; Ότι είναι ο απόλυτος προορισμός για φαγητό, διασκέδαση και ψώνια πάνω στη θάλασσα.

Επιπλέον, φτιάξαμε πρόγραμμα και δίνουμε ραντεβού στον Πρωταρά, μία περιοχή στην οποία δεν θα βρεις μόνο μοναδικές παραλίες, αλλά υπάρχουν κι άλλοι κρυμμένοι θησαυροί που αξίζει να ανακαλύψεις.

Αν όμως, το φετινό καλοκαίρι θέλεις να μας ακολουθήσεις σε ένα από τα 43 χωριά που επιλέξαμε.... ξεκίνα να κρατάς σημειώσεις για το πού να μείνεις, τι να δεις και τι να κάνεις.

Στο Neo Plaza, θα κάνεις shopping σε outlet τιμές ολόχρονα. Ακολούθησέ μας για να το διαπιστώσεις και μόνος σου! 

Σου έχουμε όμως και ένα άκρως γευστικό Αφιέρωμα Cocktails… Φτιάχνουμε 4 άκρως καλοκαιρινά cocktails στο σπίτι, εύκολα κι απλά!  

Και για συνεχή ενημέρωση στο www.checkincyprus.com.

Check In, στα καλύτερα της Κύπρου

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close