8 July 2022
Μουσική , Music News

Με αυτήν τη συναυλία θα κλείσει το φετινό Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2022

Στις 6, 7 και 8 Ιουλίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, θα κτιστεί ξανά η μικρή πολιτεία του πολιτισμού και του εθελοντισμού. To 34o Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ έρχεται.. και θα είναι ακριβώς όπως το αγαπήσαμε, #BackToNormality.

Η Κεντρική Σκηνή, θα φιλοξενήσει και πάλι, τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του ελληνικού και του κυπριακού στερεώματος. Το πρόγραμμα θα ξεκινά με κυπριακά και ξένα σχήματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρεις μεγάλες συναυλίες.

Στη Λαϊκή Σκηνή, θα παρελάσουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα, ενισχύοντας την παράδοση και τον πολιτισμό μας.

Στην Μπουάτ και φέτος θα αναδειχθούν νεανικά σχήματα, δίνοντας βήμα έκφρασης σε ερασιτεχνικά μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Στον Παιδότοπο, θα υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και διάφορα παιδικά σχήματα..

Όσον αφορά στην κεντρική σκηνή ανακοινώθηκε ήδη μία μεγάλη συναυλία. Πιο συγκεκριμένα το ταξίδι του 34ου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου, με ένα μοναδικό, πρώτο του είδους του, αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, έναν καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο θεσμό των Φεστιβάλ αλλά και ευρύτερα στο μουσικό στερέωμα.

Στο αφιέρωμα συμμετέχουν οι Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσης Τσακνής και τα Κίτρινα Ποδήλατα.

*Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στα Γραφεία της ΕΔΟΝ ανά επαρχία, διαδικτυκά στην ιστοσελίδα της soldouttickets.com.cy και από τις 20 Ιουνίου στους φούρνους Ζορπάς παγκύπρια.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close