Cine News , Κινηματογράφος

Σινεμά κάτω από τα αστέρια, στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας

Το Nicosia Mall παρουσιάζειτο Open air Cinema των Rio Premier Cinemas

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2022

Δίνουμε ραντεβού για δεύτερη χρονιά με τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μας και χαρίζουμε στα βράδια μας τη μαγεία του θερινού σινεμά, που μόνο το Open Air Plaza του Nicosia Mall μπορεί να μας προσφέρει. 

Τις όμορφες βραδιές με θερινό σινεμά, φέρνει κοντά μας για άλλο ένα καλοκαίρι το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο και μας προσκαλεί να τις ζήσουμε κάτω από τ’ αστέρια.  

Οι  incredible βραδιές του Open Air Cinema σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas, υπόσχεται στιγμές απόλαυσης, ψυχαγωγίας και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες.  

Το θερινό σινεμά ανοίγει τις πόρτες του λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, την Πέμπτη 26 Μαϊου στον χώρο Plaza του Nicosia Mall με το blockbuster, Top Gun. 

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε online στο  https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall. 

Χορηγοί: Σχέδιο Ανταμοιβή, Τράπεζας Κύπρου και AEGEAN. Υποστηρικτές: Leroy Merlin, Carlsberg 00, Scafolding, Φυτώρια Arokaria.
Χορηγός  Επικοινωνίας:  Ράδιο Πρώτο.

Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close