Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα bar-restaurant που ανεβάζει τον πήχη της απόλαυσης

Μεγάλο όσο χρειάζεται, ενημερωμένο όσο απαιτείται, κομψό όσο πρέπει και με πιάτα καιcocktail που κλέβουν τις εντυπώσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2022

Όλα όσα κάνουν ένα καλό bar-restaurant, μουσική, vibe, γεύσεις, κοκτέιλ, κόσμος με καλλιτεχνική διάθεση, είναι εδώ, στον ατμοσφαιρικό χώρο του HUGO Wine - Cocktail & Tapas Bar, στην Έγκωμη! 

Με το που περάσεις την εμβληματική πύλη του HUGO Wine - Cocktail & Tapas Bar σε οδηγεί σε έναν υπέροχο εσωτερικό χώρο, υψηλών προδιαγραφών, γεμάτο λουλούδια που κρέμονται από το ταβάνι και εντυπωσιακούς πολυελαίους. Ωστόσο, το βλέμμα σου σίγουρα θα μαγνητίσει το μπαρ. Ή μάλλον θα παρατηρήσεις μεμιάς πίσω από αυτό τα μπουκάλια, τα ποτήρια, τον εξοπλισμό, τα μπολ, τις κανάτες και όλα όσα βρίσκονται εκεί, όλα υποστηριζόμενα από τον ενδεδειγμένο φωτισμό, τα οποία σου εγγυώνται ότι εδώ οι bartenders -με επικεφαλής τον Lucian Philippe- ξέρουν τι κάνουν!  Για να το διαπιστώσεις κι εσύ ζήτησε να σου φτιάξουν ένα από τα κλασικά κοκτέιλ ή τα signature του menu. Εναλλακτικά, δοκίμασε ένα από τα best seller του cocktail menu, το Passion Fruit Martini ή το The Lore Sensation. 

Στρέφοντας την προσοχή στο μενού και την κουζίνα του, εύκολα μπορείς να αντιληφθείς, ότι η κουζίνα του κινείται σε fusion προσανατολισμό, με τα sushi, τα steak και τα θαλασσινά να κλέβουν τις εντυπώσεις! Πίσω από τη νέα εκδοχή της κουζίνας κρύβονται τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και η ομάδα του, οι οποίοι φρόντισαν ώστε ο ολοκαίνουργιος κατάλογος για το καλοκαίρι, που μόλις έκανε πρεμιέρα, να καλύπτει διαφορετικά γούστα. Ενδεικτικά και μόνο θα αναφέρουμε το ζουμερό Bluefin tuna steak και το νόστιμο grilled octopus σερβιρισμένο με πουρέ γλυκοπατάτας, αλλά και τη δροσερή Burrata Caprese Salad, όπως και τα Moonlight Maki. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις τα πιάτα του συνοδεύοντάς τα με ένα από τα κοκτέιλ του! 

Όσον αφορά τη μουσική, ούτε σε αυτό δεν θα σε απογοητεύσει, μιας και τις Τετάρτες ο Σταύρος Κωνσταντίνου, σε ταξιδεύει και σε διασκεδάζει με τη φωνή και τα τραγούδια του, ενώ κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο DJ Alex Hleb αναλαμβάνει τα decks αλλά και να σε παρασύρει στο ρυθμό του, παίζοντας ξένη και ελληνική μουσική. 

Σημείωσε ακόμα ότι τις Τρίτες 7 και 21 Ιουνίου στο Hugo θα βρίσκεται η απολαυστική Έλενα Παπαπαναγιώτου σε δύο live βραδιές με αγαπημένα τραγούδια. 

(22 250035) Αγίου Νικολάου 59, Έγκωμη, Λευκωσία.
FacebookHUGO Wine - Cocktail & Tapas Bar
Instagramhugo_winecocktailtapas

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close