Παιδί

Παιδικό Φεστιβάλ με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες

Το παιδικό φεστιβάλ και το καλοκαιρινό φεστιβάλ παιδιού στην Αγία Νάπα, επιστρέφει

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2022

Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού η 1η Ιουνίου και ο Δήμος Αγίας Νάπας γιορτάζει για άλλη μια χρονιά την ημέρα αυτή διοργανώνοντας την Κυριακή 5 Ιουνίου, στην στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας, το 28ο Παιδικό Φεστιβάλ και 14ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού Αγίας Νάπας, τα οποία επιστρέφουν ανανεωμένα με πολλές εκπλήξεις, μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το Φεστιβάλ διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας, το εκπαιδευτικό προσωπικό Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, τον Σύνδεσμο Αυτισμού Αμμοχώστου, Π.Ο.Π.Ο Αμμοχώστου, τα Κατηχητικά Σχολεία Παναγίας Αγίας Νάπας.

Στο φεστιβάλ, μικροί και μεγάλοι θα περάσουν υπέροχα, μιας και θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, δραστηριότητες για τα παιδιά, θέατρο, μασκότ, ζωγραφική, χειροτεχνίες κ.ά.

Το καλλιτεχνικό μέρος του Φεστιβάλ, στο οποίο συμμετέχουν η Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας – «Αντώνης Τσόκκος», οι παιδικές καλλιτεχνικές ομάδες και τα τμήματα Ορθοφωνίας/Φωνητικής, Zumba Kids, Κλασσικού Μπαλέτου, Μοντέρνοι, Ισπανικοί, Ελληνικοί Χοροί του Ανοικτού Σχολείου Αγίας Νάπας, το Evolution Dance Studio, η Σχολή Χορού Vision Dance Studio, ο Χορευτικός ΄Ομιλος Δήμου Αγίας Νάπας και το Θεατρικό Εργαστήρι Χρυστάλλας Καλλένου, περιλαμβάνει μουσική, χορό, τραγούδια, μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις.

Στο φεστιβάλ θα έχει επίσης πολλές γωνιές δραστηριοτήτων όπως Χειροτεχνία/Πλαστελίνη, Ζωγραφική/Αγιογραφία, Αγγειοπλαστική, Ζωγραφική Προσώπου, Ζύμωμα/Φούρνισμα, Καλαθόσφαιρα από τους Peace Players, πρωτότυπα παιγνίδια και κατασκευές, ενώ τα παιδιά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές με τις αγαπημένες Μασκότ από την ομάδα «Πολύχρωμη Διασκέδαση».

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα λειτουργεί στον χώρο Έκθεση βιβλίου καθώς και περίπτερο με διάφορες λιχουδιές, αναμνηστικά δώρα και τα κέρδη θα διατεθούν για τις ανάγκες των σχολείων του Δήμου.

Σε όλα τα παιδιά θα προσφέρεται δωρεάν από την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας Π.Ο.Π.Ο.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Νάπας για την απόκτηση της Γαλάζιας Σημαίας στις παραλίες του.

Ώρα Έναρξης: 18:00

Ραντεβού εκεί!

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close