Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Funky Pomilori: Μια απογειωμένη ιταλική εμπειρία στη Λευκωσία!

Η Λευκωσία απολαμβάνει gourmet ιταλική κουζίνα από ένα funky μαγαζί

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2022

Αν ανήκεις στην κατηγορία των φανατικών της πίτσας, με καλά αντανακλαστικά που ανιχνεύουν γευστικούς θησαυρούς πάνω στο ζυμάρι, σίγουρα θα έχεις ακούσει για τo FUNKY POMILORI. Το new kid on the block που δημιούργησε η ομάδα του “Παντοπωλείου - Καλή Όρεξη” και έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια τις πρώτες θετικές εντυπώσεις από τους Λευκωσιάτες. 

Η πρώτη κιόλας επαφή με το FUNKY POMILORI, σε καλεί με ύφος παρεΐστικο, να πάρεις take away και να κάτσεις σε έναν από τα τρία τραπέζια που βρίσκονται έξω από το κατάστημα για να απολαύσεις την πίτσα της επιλογής σου που ανοίγεται και ετοιμάζεται μπροστά σου. 

Urban funky ύφος που άμεσα σε παραπέμπει στη φιλοσοφία του street food, όμως η ποιότητα και οι γεύσεις πατάνε πάνω στην πεμπτουσία του gourmet. Ο σεφ Γιώργος Δημητρίου, ξεφεύγοντας από τη νοοτροπία του fast food, δημιουργεί προτάσεις βασισμένες σε αυθεντικές ναπολιτάνικες συνταγές, με δουλεμένα toppings, από διαλεκτές πρώτες ύλες και μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές. 

Στο FUNKY POMILORI η πίτσα αποτελεί ένα ιδιαίτερο φαγητό που απαιτεί προετοιμασία, συνέπεια και φαντασία. Ξεκινώντας από τη βάση, που παρασκευάζεται με ζυμάρι από πιστοποιημένα, για την ποιότητά τους, Ιταλικά αλεύρια. Μετά από μια 48ωρη διαδικασία ωρίμανσης, αποκτά την ιδανική υγρασία που του δίνει αυτή την ξεχωριστή υφή και το τραγανό σώμα, έτοιμο να υποδεχτεί πάνω του τα σαγηνευτικά υλικά. 

Στο FUNKY POMILORI θα βρεις από τις πιο δημιουργικά απογειωμένες πίτσες, όπως η πίτσα ΖUCCA με πουρέ από κολοκύθι, φρέσκια μοτσαρέλα, μπρεζάολα, baby ρόκα και ελαιόλαδο, μέχρι τις πιο κλασικές, όπως μια παραδοσιακή PEPERONI. 

Το μενού συμπληρώνουν νόστιμες μακαρονάδες με φρέσκα ζυμαρικά, δροσερές σαλάτες και μια μικρή ξεχωριστή συλλογή από IPA μπίρες. Την εμπειρία ολοκληρώνει ένα μουσικό playlist που θα αλλάζει κάθε μήνα και θα μπορείς να ακούσεις σκανάροντας το QR code που θα βρεις πάνω στις απόδειξης πληρωμής.

Αν είσαι από τους τυχερούς, που μένουν στην περιοχή του Άγιου Ανδρέα, δεν έχεις παρά να σηκώσεις το ακουστικό και να παραγγείλεις Take Away και να το απολαύσεις αν θέλεις επί τόπου. Αν πάλι μένεις σε οποιοδήποτε μέρος της Λευκωσίας, παράγγειλε μέσω Wolt και Foody την πίτσα, τα μακαρόνια, τη σαλάτα και την μπύρα σου και ζήσε μια συναρπαστική εμπειρία γεύσεων.

FUNKY POMILORI
Λεωφ. Λουκή Ακρίτα 23B, 1100 Λευκωσία
Τηλ.: 77 77 40 40
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή 18:00 - 22:30
www.funkypomilori.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close