Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

5 ξεχωριστά beach bars για να αράξεις το weekend

Χαλαρή ατμόσφαιρα,εύθυμηδιάθεση και διασκέδαση

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2022

Το σαββατοκύριακο είναι εδώ, η θερμοκρασία ανεβαίνει και εμείς βάζουμε μαγιό και πάμε σε ωραία στέκια δίπλα στη θάλασσα. 

Απολαμβάνουμε δροσιστικές βουτιές, κοκτέιλ, ωραία ατμόσφαιρα και μουσική, ξεφεύγοντας για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Το Check In Cyprus σού προτείνει 5 εναλλακτικά beach bars, που πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στη λίστα εξόδου σου για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις! 



Lasmari Beach Bar
Αγαπημένος προορισμός χαλάρωσης και διασκέδασης, με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Εντυπωσιακό, μοντέρνο και εξωτικό, το Lasmari Beach Bar αποτελεί σημείο συνάντησης με την παρέα για καλοκαιρινές βουτιές και κοκτέιλ στην υπέροχη ατμόσφαιρα του. Μοντέρνες ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον ήλιο, δροσερά ποτά, ωραίο φαγητό και μουσική. Τι άλλο να ζητήσεις για το καλοκαίρι σου;
(99220787) Παραλία Λάντα, Αγία Νάπα. 


Serena Beach Bar
Θα το συναντήσεις στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. Το Serena Beach Bar, ένα από τα πιο ξεχωριστά και αγαπημένα στέκια των θαμώνων για κάθε γούστο, ιδανικό μέρος για χαλάρωση, ξεκούραση αλλά και διασκέδαση μέσα στο καταπληκτικό περιβάλλον του. Party ατμόσφαιρα, φαγητό, δροσερά cocktails, τροπικό περιβάλλον και άνετες ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία και βουτιές,  είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το κάνουν ξεχωριστό και δημοφιλή προορισμό κάθε καλοκαίρι!
(23833000) Πρωταράς. 


Akakia Beach Bar
Ψάθινες ξαπλώστρες και ομπρέλες, κοκτέιλ και φαγητό σε ένα μαγικό σκηνικό που απλώνεται μπροστά του. Τι άλλο θέλεις για να περάσεις τέλεια το weekend σου; Το Αkakia Beach Bar, στην παραλία στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, είναι ένα ιδανικό μέρος για να ξεφύγεις εντελώς από την καθημερινότητα και να απολαύσεις τη μέρα σου σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό περιβάλλον. Ένας επίγειος παράδεισος για ήλιο, βουτιές και δροσερά κοκτέιλ!
(96 553192) Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα. 


Sands Beach Club Resto
Αναπαυτικές ξαπλώστρες, καφές, φαγητό και ποτό σε ένα μαγευτικό σκηνικό που απλώνεται μπροστά στα μάτια σου, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της συμπρωτεύουσας.  Το Sands Beach Club Resto, θα το συναντήσεις στη Λεωφόρο Αμαθούντος, και συγκεκριμένα απέναντι από το ξενοδοχείο Atlantica Bay. Ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις, να ξεκουράσεις σώμα και μυαλό και να απολαύσεις ιδανικά το κοκτέιλ σου. Ο,τι πρέπει και για afternoon ινσταγκραμικές φωτογραφίες με την υπέροχη δύση του ηλίου!
(25 634070) Λεωφ. Αμαθούντος.


Cabana Beach Bar
Ήλιος, θάλασσα και cocktails! Το Cabana Beach Bar, στην παραλία της Γεροσκήπου στην Πάφο, έχει γίνει number one προορισμός στη γύρω περιοχή. Το δημοφιλές spot ξεχωρίζει στις προτιμήσεις των ντόπιων, αλλά και των ξένων που επισκέπτονται την Πάφο, είτε για τις διακοπές τους, είτε για να περάσουν ξέγνοιαστα το σαββατοκύριακο τους. Άνετες και ξύλινες ξαπλώστρες, ανεβαστική μουσική, chill out ατμόσφαιρα, δροσιστικές σαλάτες, φαγητά και ποτά, που θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω. Ετοιμάσου για απόδραση!
(99180118 & 96201717) Παραλία Γεροσκήπου, Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close