Eating News , Εστιατόρια

GOLD βραβείο για την μπύρα ΛΕΩΝ

Διάκριση στην κατηγορία Trends Innovation

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2022

Η πρώτη ιστορικά κυπριακή μπύρα ΛΕΩΝ, ξεχώρισε στη φετινή τελετή απονομής των Cyprus Estia Awards 2021, κατακτώντας δύο σημαντικά βραβεία – το GOLD βραβείο στην κατηγορία Trends & Innovation με την καλλιέργεια λυκίσκου στην Κυπερούντα, καθώς και το SILVER στο Best Locally Brewed Beer.

Σε σχετικές δηλώσεις η Senior Brand Manager της PPD Global Θεώνη Πηλαβάκη, είπε: «Αυτά τα βραβεία ανήκουν στη μεγάλη ομάδα του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, καθώς με την αγάπη, το μεράκι και το πάθος που την διακατέχει, έχει φέρει τη ΛΕΩΝ ξανά στο προσκήνιο και ακόμα πιο κοντά στο κυπριακό κοινό».

H ΛΕΩΝ αποτελεί την πρώτη και την μόνη κυπριακή μπύρα που επιχείρησε και κατόρθωσε την παραγωγή και καλλιέργεια λυκίσκου στο νησί μας. Το γεγονός αυτό οφείλεται κυρίως στη φιλοσοφία του Ομίλου για συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη, στη «δίψα» του brew master για αναζήτηση νέων καινοτομιών, καθώς επίσης στην τεχνογνωσία του Οινοποιείου του Ομίλου και την πολύχρονη εμπειρία του σε καλλιέργειες σε μεγάλο υψόμετρο. Η χρήση του κυπριακού λυκίσκου, με χαρακτηριστικά το μοναδικό άρωμα από νότες εσπεριδοειδών και μπαχαρικών, έδωσαν ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα στην μπύρα ΛΕΩΝ, πιο πλούσιο και πιο αρωματικό. Μια πραγματική καινοτομία για το μικρό μας νησί, αλλά και την μπύρα ΛΕΩΝ, η οποία όλο και πιο πολύ ανεβαίνει στις προτιμήσεις του Κύπριου καταναλωτή.

Μπύρα ΛΕΩΝ.
Βγες Μπροστά!

https://www.instagram.com/leonbeercyprus 
https://www.facebook.com/LeonBeerCyprus 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close