Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο ατμοσφαιρικό εστιατόριο, σερβίρει μεσογειακή κουζίνα σε ένα δρομάκι της παλιάς πόλης

Η νέα, πολύ ενδιαφέρουσα άφιξηεπανεφευρίσκει τη μεσογειακή κουζίνα στην καρδιά της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2022

Στο κέντρο της Λεμεσού, πολύ κοντά στην πλατεία του ΤΕΠΑΚ και στο Δημαρχείο της πόλης, σ’ ένα από τα πλείστα γραφικά δρομάκια που ενώνουν την Αγίου Ανδρέου με την παραλιακή, η ενέργεια των οποίων σε μαγνητίζει, θα βρεις το Alley, ένα εστιατόριο που άνοιξε επίσημα σήμερα 30 Ιουνίου τις πόρτες του, με πρωταγωνιστές μοναδικά πιάτα (που πάντα βρίσκονται σε πλήρη σύμπνοια με την εποχικότητα) και μια κάβα, που θα ικανοποιήσουν όλες τις οινικές σου απαιτήσεις.

Στο δρομάκι της οδού Τοσίτσα 2 (εξ ου και το όνομά του Alley που σημαίνει δρομάκι!) το νέο εστιατόριο της πόλης βρήκε στέγη σε ένα κτήριο που για χρόνια έμενε κολλημένο στο παρελθόν! Ένα χώρο που άλλοτε λειτουργούσε σαν μαγειρείο ενώ αργότερα φιλοξενούσε ένα παραδοσιακό καφενείο!

Οι νέοι του ιδιοκτήτες, ωστόσο, το μετέτρεψαν σε ένα ατμοσφαιρικό μαγαζί, το οποίο σε υποδέχεται σε ένα φωτεινό αίθριο με πέτρινους τοίχους, φουτουριστικά φωτιστικά, vintage αέρα και “ανθισμένες” λεπτομέρειες. Ένα χώρο όπου τίποτα το κραυγαλέο δεν υπάρχει, τίποτα που να επιζητά απεγνωσμένα την προσοχή σου και τίποτα το επιτηδευμένο. Τουναντίον, το περιβάλλον έρχεται να σε χαλαρώσει και να σε βάλει κατευθείαν στο "ψητό".

Εδώ λοιπόν, ο σεφ μετουσιώνει, με γνώμονα τη φανατική προσοχή στην πρώτη ύλη και την εποχικότητα των υλικών, εικόνες και ιδέες σε γεύσεις φυσικές, με αποτέλεσμα ένα μεσογειακό μενού με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον! Εξάλλου, το concept του είναι να μοιραστείς με την παρέα μικρά sharing πιάτα, ώστε να δοκιμάσεις λίγο από όλα! Την ζουμερή μπριζόλα, το νόστιμο λαβράκι, το κουνουπίδι και τις πιπεριές! 

Όσο για τον κατάλογο με τα ποτά του, σε αυτόν προς το παρόν θα βρεις μία προσεκτικά επιμελημένη λίστα κρασιών, μπίρες και δροσερά ροφήματα, όπως tonic. Στο εγγύς μέλλον, στόχος είναι να γίνει ένα ολοκληρωμένο μπαρ με ακόμα περισσότερες επιλογές! 

Και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό θα ήταν να κάνεις μία κράτηση προτού το επισκεφθείς! 

Alley Limassol (96347416) Τοσίτσα 2, παλιά Λεμεσός. Δ-Πεμ 18.00-01.00 και Παρ-Κ 18.00-02.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close