Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

To Παλαιχώρι απέκτησε ένα χρωματιστό καφενείο, για καφέ, γλυκό και χαλάρωση

Πάμε σε μια νέα τοποθεσία στο χωριό!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2022

Η επιστροφή στο χωριό είναι η ταξιδιωτική τάση που σηματοδοτεί τα καλοκαιρινά weekends των Κυπρίων τα τελευταία χρόνια! Άλλωστε οι άνθρωποι των χωριών, με τις νέες τους δραστηριότητες, «ανασταίνουν» κουκλίστικα χωριά φτιάχνοντας όμορδους ξενώνες, προτείνουν εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση, βγάζουν από το σεντούκι τις συνταγές της γιαγιάς και δημιουργούν χώρους που μας υποδέχονται κάτω από τη σκιά των δέντρων. Με άλλα λόγια στήνουν το καλύτερο αγχολυτικό σκηνικό για όσους αναζητούν την επιστροφή στη φύση και στους αργούς ρυθμούς του χωριού. 

Όπως είναι για παράδειγμα το νέο καφενεδάκι που έκανε μόλις την εμφάνισή του (και όχι μόνο) στην πλατεία του χωριού Παλαιχώρι, στην ορεινή Λευκωσία.

Το ΠΑΛΕ-ΧΩΡΕΙ brunch & more... όπως είναι το όνομά του, θα το βρεις δίπλα στην πλατεία, πάνω από τον ποταμό Σερράχη. 

Αν και ο χώρος δεν είναι και πολύ μεγάλος πάλι τους χωράει όλους - εξάλλου το λέει και το όνομά του, πάλε χωρεί. Άλλωστε η ευγένεια και η δοτικότητα της ιδιοκτήτριας Ανδρούλας το προκαλεί.

Πρόκειται για έναν πραγματικά ιδιαίτερο, όμορφο, γεμάτο λουλούδια και χρώματα χώρο, με όμορφους και χαμογελαστούς ανθρώπους.

Η φιλοξενία, η δοτικότητα, η ζεστασιά της ιδιοκτήτριας και το χαμόγελο της βοηθού της εντυπωσιάζουν όλους τους επισκέπτες.

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις σπιτικό brunch, εξαιρετικό καφέ καθώς και γλυκά πραγματικά μοναδικά, από τα οποία μάλιστα ξεχωρίζουν το κέικ πορτοκάλι και το χειροποίητο κορνέ της Ανδρούλας! 

Θα το διαπιστώσεις με μια επίσκεψη!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close