Δημοσιεύτηκε στις July 7, 2017, 4:58 p.m.

Διασκέδαση στη Λεμεσό σε 11 σούπερ στέκια

Η καρδιά της διασκέδασης κτυπάει Λεμεσό και αυτό το καλοκαίρι. Η πλέον κοσμοπολίτικη πόλη της Κύπρου, σε ρυθμούς έντονους και πολύχρωμους, σε προσκαλεί για υπέροχες στιγμές για ποτό, φαγητό, καφέ, γλυκό και φυσικά διασκέδαση. 11 μαγαζιά, γίνονται 11 σούπερ επιλογές για την επόμενη έξοδό σου στην αγαπημένη μας πόλη.

Άνοδος Live

Άνοδος Live

Από τις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της Λεμεσού για την καλύτερη νυχτερινή διασκέδαση, σε ένα μεγάλο και άνετο χώρο, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αθηναϊκές πίστες.

Οι έμπειροι τραγουδιστές του μαγαζιού απογειώνουν την μουσική διασκέδαση, αλλά και οι συχνές live εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών της ελληνικής σκηνής που φιλοξενεί ο χώρος, θα κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες τις νυχτερινές εξόδους σου.

(70000087) Ελευθερίας 132.  

Άνοδος Live

Bistro 55 Summer Edition

Bistro 55 Summer Edition

Το καλοκαιρινό εστιατόριο Bistrot 55 Summer Edition, άνοιξε και αυτή τη σεζόν διάπλατα τις πόρτες του στην αυλή του Park Beach Hotel στη Λεμεσό. Από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο, το Bistrot 55 Summer Edition εξυπηρετεί τόσο τον χώρο του υπαίθριου εστιατορίου όσο και την παραλία Δασούδι με την καθιερωμένη γαστρονομική αρχιτεκτονική των Bistrot 55.

Η τοποθεσία και η θέα θα σε συνεπάρουν, η συνύπαρξη των ευκαλύπτων με το υδάτινο στοιχείο και η φυσική σκιά που δημιουργείται χαλαρώνει τους επισκέπτες ταξιδεύοντας τους σε εξωτικά μέρη. Εδώ θα απολαύσεις αποκλειστικές συνταγές κοκτέιλ, νοστιμιές στη σχάρα και φυσικά ολόφρεσκα θαλασσινά στο νέο hot spot της Λεμεσού.

Τι να δοκιμάσεις:
> Τους φημισμένους κολοκυθοκεφτέδες σερβιρισμένους με καρπούζι, χαλούμι και σως γιαουρτιού με λάδι μέντας.
> Το λαχταριστό οκταπόδι κατσαρόλας σερβιρισμένο με φάβα.
> Υπέροχες πάστες θαλασσινών όπως παπαρδέλες με μύδια, καλαμάρι και γαρίδες.
> Τα άριστης ποιότητας οστρακοειδή.

Το Bistrot 55 Summer Edition λειτουργεί κάθε μέρα της εβδομάδας από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 23.30 το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα σερβίρει το φημισμένο του brunch από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.

(25212100) Λεωφόρος Γεωργίου Α’ 12, (Ξενοδοχείο Parκ Beach – Δασούδι), Λεμεσός. Δ-Κ 09.30-23.30. 

Bistro 55 Summer Edition

Blue Apple

Blue Apple

Ένα από τα πρώτα μαγαζιά που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της Σαριπόλου το οποίο εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να μας κρατάει πολύ καλή συντροφιά καθημερινά, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το γωνιακό αναπαλαιωμένο κτήριο της Σαριπόλου θα σου σερβίρει καφεδάκι από νωρίς το πρωί, πολύ καλά κοκτέιλ αλλά και νόστιμα πιάτα. Πιατέλες τυριών, κρεατικών, πιάτα με κοτόπουλο, δροσερές σαλάτες, ριζότο και pasta συμπληρώνουν το μενού του.

Το Bleu Apple δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο μενού με απίθανα, ζουμερά μπέργκερ που όπως λένε και οι ίδιο σου φτιάχνουν τα μπέργκερ όπως ακριβώς πρέπει να είναι: dirty! To μαγαζί αγαπά τις μουσικές βραδιές και φιλοξενεί αγαπημένους Djs που θα σε ανεβάσουν με τις επιλογές τους, εκεί στην καρδιά της παλιάς Λεμεσού.

(25340029) Κανάρη και Σαριπόλου 72, παλιά Λεμεσός. Δ-Πεμ & Κ 10:00-1:00, Παρ-Σ 10.00-02.00.

Blue Apple

Ceti Locale

Ceti Locale

Ένας νέος χώρος τέχνης και πολιτισμού στο κέντρο της πόλης, με μεσογειακή κουζίνα επηρεασμένη από την κυπριακή κουλτούρα σε συνδυασμό με γαλλικές πινελιές από έμπειρους σεφ του χώρου για εξαίσια πιάτα και γεύσεις.

Ένας πολυχώρος, στον οποίο συνυπάρχει το εστιατόριο και ο χώρος εκδηλώσεων όπου σου προσφέρει επιλογές για ποτό, κοκτέιλ και καφέ, αφού το Ceti είναι ανοιχτό από το πρωί.

(25359050) Ελευθερίας 15, Λεμεσός. 

Ceti Locale

Dionysus Mansion

Dionysus Mansion

Ο θεός Διόνυσος ήξερε να διασκεδάζει, να απολαμβάνει γευστικές αμαρτίες και κυρίως… καλό κρασί. Εδώ, οι ιδιοκτήτες έβαλαν στόχο να νιώθεις σε κάθε σου επίσκεψη λίγο όπως κι εκείνος.

Προσφέρεται κυπριακή κουζίνα με ένα twist πιο σύγχρονο. Η ανοιχτή αυλή του το καλοκαίρι και η σούβλα που ψήνεται τις Κυριακές είναι δύο ακόμη λόγοι, για να το επισκεφθείς.

(25222210) 16ης Ιουνίου 1943 5. Δ-Σ 12.30-01.00, Κ 13.00-17.00.

Dionysus Mansion

Do Wine & Dine

Do Wine & Dine

Τόσο η ατελείωτη κάβα του με τις πάνω από 300 ετικέτες κρασιού από όλο τον κόσμο, όσο και οι επιλεγμένες γαστρονομικές του επιλογές, είναι λόγοι για να το επισκεφτείς με την παρέα σου ή το έτερόν σου ήμισυ. Ένας πανέμορφος αισθητικά χώρος με γουστόζικη διακόσμηση.

Πρόγευμα, brunch, μεσημεριανό και δείπνο, αλλά και εξαιρετικά επιδόρπια, συμπληρώνουν το μενού, του βραβευμένου με Time Out Eating Awards, στο οποίο οι ιδιοκτήτες έχουν βάλει όλη τους τη μαεστρία και αγάπη.

Το Do Wine & Dine αυτό το καλοκαίρι μας προτείνει μερικά καινούργια πιάτα γι’ αυτή την εποχή. Δοκίμασε εκλεκτό χταπόδι καρπάτσιο, πιπεριές και λαδολέμονο (12.90) ή σολομό σχάρας, συνοδευμένο με ριζότο με σπαράγγια και λεμόνι (€21.90). Τέλος, γλύκανε τον ουρανίσκο σου με αποδομημένο Lime Cheese Cake και forest fruit frozen yogurt (€6.70).

(25025555, 25020056) Λεωφόρος Αμαθούντος 50E, Λεμεσός. Δ-Κ 12.00-24.00.

Do Wine & Dine

Do Wine & Dine

La Isla

La Isla

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι από τη μέρα που έκανε την εμφάνισή του έχει αλλάξει τις συνήθειες της πόλης. Στο all-day λατρεμένο spot μπορείς να απολαύσεις από καφέ μέχρι signature cocktails, sangria με τη δική τους πινελιά, ενώ εάν θες κάτι να φας, στο ανανεωμένο τους μενού θα βρεις όλα τα καλούδια που μας προσφέρει η θάλασσα, σε απίστευτες ποσότητες και με γεύσεις που σε μαγεύουν. Τα βράδια μετατρέπεται στο απόλυτο beach bar, με δυνατή μουσική και άφθονο αλκοόλ.

(25310310) Λεωφ. Αμαθούντος 17.

La Isla

La Isla

Pagoda Chinese Restaurant

Pagoda Chinese Restaurant

Το εστιατόριο με το φιλικό περιβάλλον και με τους έμπειρους κινέζους σεφ, που ξέρουν καλά όλα τα μυστικά της κινέζικης κουζίνας, θα απολαύσεις πιάτα καλοφτιαγμένα και νόστιμα.

Επίσης, ο χώρος προσφέρει και ινδική κουζίνα με έμπειρους Ινδούς σεφ, αλλά και πολλές προσφορές, όπως μπουφέ κάθε Τρίτη βράδυ με €15 το άτομο.

(25312000) Αμπελακίων 30, Γερμασόγεια. Δ-Κ 12.00-15.00 & 18.00-23.00. 

Pagoda Chinese Restaurant

Yozen

Yozen

Πριν μερικά χρόνια το frozen yogurt είχε γίνει μόδα, σχεδόν μανία με πολλά μαγαζιά να ανοίγουν προσφέροντάς μας τη νέα αυτή τάση.

Σήμερα, μερικά χρόνια μετά ελάχιστα μαγαζιά παρέμειναν και είναι ακόμη εδώ αποδεικνύοντας πως τελικά γι' αυτούς το frozen yogurt δεν ήταν απλά μία μόδα της εποχής που πέρασε.

Ένα από αυτά τα μαγαζιά που εδραιώθηκε στον τομέα αυτό είναι το Yozen στην περιοχή Γερμασόγειας που όχι μόνο σερβίρει τέτοιο υπέροχο έδεσμα αλλά προσφέρει ποιοτικό και υγιεινό frozen yogurt.

Yozen θα πει frozen yogurt και frozen yogurt θα πει yozen. To μαγαζί που γνωρίζει το ποιοτικό frozen yogurt καλύτερα απ' όλους σου το σερβίρει, το γεύεσαι, το ερωτεύεσαι.

Πρόκειται για επιδόρπιο χαμηλό σε λιπαρά, φτιαγμένο από 100% φυσικά υλικά. To Yozen frozen yogurt είναι αγνό, παγωμένο γιαούρτι, χωρίς ζάχαρη, με γλυκαντικό από το φυτό στέβια που προσφέρεται όλες τις ώρες της ημέρας συνδυασμένο με πρωτότυπα γαρνιρίσματα από ποικιλία φρούτων, γλυκών του κουταλιού και ξηρών καρπών.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης ειδική ποικιλία frozen yogurt που ενδείκνυται για πάσχοντες με διαβήτη τύπου β'. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι το γιαούρτι βοηθάει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς και τα ένζυμα που περιέχει διευκολύνουν την πέψη, ενώ συμβάλλει και στην παραγωγή εντερικών αντισωμάτων.

Το μαγαζί διαθέτει ειδικό χώρο για να απολαύσεις επί τόπου το παγωμένο σου γιαούρτι και παράλληλα να πιεις υγιεινά smoothies και άλλα ροφήματα.

(25106364) Γεωργίου Α’ 18A, Ποταμός Γερμασόγειας. Δ 13.00-23.00, Τρ-Πεμ 15.00-23.00, Παρ 15.00-24.00 & Σ-Κ 13.00-24.00.

Yozen

Τα Καρβουνιάσματα

Τα Καρβουνιάσματα

Ένα καινούριο μεζεδοπωλείο άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό, στη γραφική Πλατεία Ηρώων, κι έφερε νέα ζωή στη περιοχή, αλλά και ωραίες μυρωδιές. Το μαγαζί σού προσφέρει γεύσεις του τόπου μας, τα περισσότερα στη σχάρα, με ολόφρεσκα κρέατα ψημένα με μεράκι από τους έμπειρους ψήστες τους. Με μια ποικιλία από κρασιά, κυρίως κυπριακά, ένα πανέμορφο εξωτερικό χώρο και σε συνδυασμό με το καταπληκτικό φαγητό, θα αφήσει ευχαριστημένο οποιονδήποτε το επισκεφτεί.

(70000087) Πλατεία Ηρώων. Δ-Κ 19.00-01.00.

Τα Καρβουνιάσματα

Ταβέρνα η Επαρχιακή

Ταβέρνα η Επαρχιακή

Η ταβέρνα με τους γνωστούς πια μεζέδες με 34 διαφορετικά πιάτα, εμπνευσμένα από την κυπριακή, ελληνική και κρητική κουζίνα, μετακόμισε στον ιστορικό πυρήνα του Δήμου Γερμασόγειας.

Διατηρώντας το ίδιο φιλικό περιβάλλον και τη ίδια ποσότητα, αλλά και ποιότητα στο μενού, έρχεται να προσθέσει μερικούς ακόμα νόστιμους μεζέδες-έκπληξη, τόσο στη σχάρα όσο και στο παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Η ταβέρνα προσφέρει συνοδεία με μελωδίες από κιθάρα και μπουζούκι, ανοιχτή για μεσημεριανό και δείπνο.

(99214447) Αγίας Παρασκευής 27, Γερμασόγεια. Δ-Σ 11.00-02.00 & Κ 11.00-24.00.

Ταβέρνα η Επαρχιακή

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close