Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2015
Με μια εντυπωσιακή έκπληξη από τη χορηγό Coca-Cola, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ στον 53ο τελικό Κυπέλλου. Με αφορμή, τα εκατοντάχρονα του θρυλικού και αγαπημένου μπουκαλιού της, η Coca-Cola, έδωσε στον τελικό την αρμόζουσα εορταστική ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου όπου 100 χορεύτριες ανέβασαν τους παλμούς των φιλάθλων στα ύψη.
Νικητής του 53ου τελικού Κυπέλλου Coca-Cola και της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής στην Κύπρο για το 2015 αναδείχθηκε, για ακόμα μια χρονιά, η ομάδα του ΑΠΟΕΛ η οποία κατέκτησε το πολυπόθητο Τρόπαιο με το αποτέλεσμα 4-2.
Η Coca-Cola για ακόμη μια χρονιά χάρισε στους φιλάθλους ένα εντυπωσιακό θέαμα δίνοντας στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο τελικός Κυπέλλου Coca-Cola ξεκίνησε με την παρουσίαση του τροπαίου και ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των νικητών, ενώ στο ημίχρονο οι 100 εντυπωσιακές χορεύτριες από όλη την Κύπρο κατέκλισαν το γήπεδο δημιουργώντας μια ξεχωριστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στους ρυθμούς του γνωστού αγαπημένου τραγουδιού της Coca-Cola «First time» σε ένα ειδικό dance remix, γιορτάζοντας έτσι τα 100 χρόνια του θρυλικού και αγαπημένου μπουκαλιού Coca-Cola.
Ο Διευθυντής της Α/φοί Λανίτη, κ. Χ. Χριστοδουλάκης μετά την ολοκλήρωση του τελικού δήλωσε: «Στηρίζουμε έμπρακτα τον θεσμό του Κυπέλλου για 53 συνεχόμενα χρόνια γιατί πιστεύουμε στο άθλημα του ποδοσφαίρου και στη χαρά που προσφέρει στους φιλάθλους. Πανηγυρίζουμε όλοι τη μεγάλη αυτή γιορτή και πιστεύουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο αισιοδοξία και υγιή συναγωνισμό. Το φετινό Κύπελλο ανήκει σε όλους».
Η χορηγία του Κυπέλλου Κύπρου από την Α/φοί Λανίτη ξεκίνησε το 1962. Ενας θεσμός τον οποίο η Εταιρεία υπηρετεί τα τελευταία 53 χρόνια και αποτελεί τη μακροβιότερη σχέση στον χώρο του ποδοσφαίρου, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη! Η Α/φοί Λανίτη συνεχίζει και φέτος να αγκαλιάζει τις ομάδες και τους φιλάθλους προβάλλοντας τη θετική πλευρά του ποδοσφαίρου με την αδιάκοπη στήριξή της.
Σχετικά

Πάσχα στον Κάτω Δρυ με κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, ποδόσφαιρο και παραδοσιακά παιχνίδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Ελεύθερη η είσοδος (αύριο) σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μνημείων και χώρων ICOMOS

Spring Festival: Η απόλυτη ανοιξιάτικη γιορτή επιστρέφει στο My Mall!
Δύο ημέρες γεμάτες χαρά, παιχνίδι και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Ο Δήμος Αμμοχώστου τελεί την Ακολουθία του Επιταφίου στην κατεχόμενη πόλη
Δωρεάν λεωφορεία από Λεμεσό, Λάρνακα και Δερύνεια

Στη Λευκωσία (και φέτος) οι Επιτάφιοι θα συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας
Και φέτος θα τιμήσουμε το ιερό έθιμο

Έρχεται η 16η Ετήσια Έκθεση Κάκτων και άλλων Παχυφύτων
Όπως κάθε χρόνο, στον ίδιο χώρο, η ίδια πετυχημένη φόρμουλα

Πάσχα στην πλατεία του Άη Γιάννη με πλούσιο πρόγραμμα
Λαμπρατζιά, πασχαλινά κεράσματα, μουσικές βραδιές και παραδοσιακά παιχνίδια

Mat Pilates, υγιεινό brunch και κρασί με θέα το γαλάζιο
Συνδυάστε την κίνηση, τη γεύση και τη χαλάρωση

Οινογνωσία σε μια όμορφη αυλή με θέα το Τρόοδος
Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα στο Οινοποιείο Πιττάλη

Την Δευτέρα του Πάσχα θα γιορτάσουμε παρέα στο προαύλιο της εκκλησίας Φρενάρους
Πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια με τον Μιχάλη Χατζήμιχαηλ

Δωρεάν λουκουμάδες, παραδοσιακά παιχνίδια και μουσική τη Δευτέρα της Λαμπρής στα Λιβάδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Γιορτάζουμε την άνοιξη στο Πάρκο Γαϊδουριών Φράγματος Άχνας
Με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια