Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτά είναι τα πιο "νόστιμα" νέα του Αυγούστου!

Όλα όσα "μαγειρεύονται" στην επισιτιστική βιομηχανία του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2015

Έμαθες τα νέα για τις αφίξεις του Αυγούστου;

Παρόλο που βρισκόμαστε στα μέσα του πιο καλοκαιρινού μήνα, του μήνα των διακοπών και της χαλάρωσης, εντούτοις οι νέες αφίξεις εστιατορίων συνεχίζονται, κι έρχονται να μας δώσουν ακόμα ένα λόγο για έξοδο!

 

  • Άνοιξε ο "Λήξης" δίπλα στη Λαϊκή Αγορά Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία. Τα απίστευτα value for money burgers του, οι πίτσες με το κομμάτι και όχι μόνο, θα σε κάνουν κι εσένα "λήξη".

 

  • Ο γνωστός οινολόγος Γιώργος Κτίστης ανοίγει σε λίγες ημέρες το δικό του Wine bar. To "The Winery Wine bar & Cellar" στην αναβαθμισμένη οδό Λυκούργου στη Λευκωσία, θα αριθμεί μια μεγάλη γκάμα από κρασιά, αλλά και θα ικανοποιεί την πείνα σου με δημιουργικά πιατάκια, platters κ.ά.

 

  • Το "Χαλαμάντουρο" στο κέντρο της Πλατείας Γεροσκήπου ανοικοδομήθηκε με αγάπη και μεράκι και μεταμορφώθηκε από τον Πανίκο και την οικογένειά του σε μια όμορφη ταβέρνα. Το "Χαλαμάντουρο" σερβίρει σχαροψημένους μεζέδες, μαγειρευτά της μαμάς και ό,τι άλλο επιθυμεί η αφεντιά σου.

 

  • Κάνε delete από τις λίστες σου το "C-House" και αντικατάστησέ το με το "Shisha Lounge cafŽ bar restaurant". Μια πολύ δυνατή άφιξη που θα τιμά τη διεθνή εστίαση, αλλά και το ναργιλέ.

 

  • Νέα άφιξη, και στη Μαρίνα Λεμεσού! Η Carob Mill Restaurants άνοιξε το "Έψιλον", ένα επιβλητικό εστιατόρίο με διεθνή κουζίνα, που θα ενθουσιάσει τους φανατικούς της υψηλής γαστρονομίας.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close