Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2015
Το Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού, ανοίγει τις πύλες του για δεύτερο χρόνο για να υποδεχθεί όπως και πέρυσι όλες τις μορφές τέχνης.
Φέτος προβλέπονται πολλές σημαντικές εκδηλώσεις με αρχή τον κύκλο Μουσικά Χρώματα, ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.
Μουσική η έναρξη...
Έναρξη στο νέο αυτό κύκλο θα κάνει ο ανερχόμενος σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Περρής, έχοντας συντροφιά στο πιάνο τον συνθέτη Βάσο Αργυρίδη, στο κοντραμπάσο τον Κώστα Χαλούμα και στο φλάουτο τον Θεόδωρο Κρασίδη, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν παρέα με τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Σταμάτη Κραουνάκη, Βάσου Αργυρίδη, από την προσωπική δισκογραφία του Γιώργου Περρή αλλά και σπουδαία τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο.
Ο Γιώργος Περρής έχει αγαπηθεί και καθιερωθεί στην Κύπρο μέσα από διάφορες εμφανίσεις του σε συναυλίες με καλλιτέχνες όπως η Άλκηστη Πρωτοψάλτη, ο Στέφανος Κορκολής, ο Μάριος Φραγκούλης κ.ά. Η απίστευτη ερμηνεία του και η ιδιαίτερα ζεστή φωνή του απέσπασαν έντονο χειροκρότημα και φανατικούς οπαδούς.
Τα «Μουσικά Χρώματα» θα συνεχιστούν με μια παράσταση στις 12 Νοεμβρίου που φέρει τον τίτλο Μουσικές Ιστορίες και Παραμύθια για μεγάλους. Είναι ένα αφιέρωμα στα παραδοσιακά και σύγχρονα παραμύθια, μέσα από τραγούδι που αφηγείται ιστορίες. Τη γενική επιμέλεια και παρουσίαση έχει ο Φάνης Κρίγκος, την μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ζορπάς. Θα ερμηνεύσουν οι Μιχάλης Τερλικκάς, Σάββας Ισοβίτης, Χρήστος Κατσουνωτός, Κατερίνα Καμπανέλλη. Φιλική συμμετοχή: Φοίβος Δεληβοριάς.
Αφήγηση: Χαμπής Τσαγκάρης, Σκεύη Τσιάκκα, «Παραμυθίες», αφηγητές από τη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης «Παραμυθοδρόμιο».
Εισιτήρια από το «Ταμείο Οδού Ειρήνης 158».
Στις 27 Νοεμβρίου θα έχουμε την χαρά να δούμε μια υπέροχη συναυλία κάτω από το τίτλο «Γυναίκα Τριαντάφυλλο» που έχει σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Κραουνάκης με ερμηνεύτρια την Ηρώ Σαΐα, η οποία πραγματικά εντυπωσίασε όσους είχαν την τύχη να την ακούσουν στις συναυλίες του Σταύρου Ξαρχάκου που έγιναν στα «Κύπρια». Μαζί της ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις επίσης στις ίδιες συναυλίες, τόσο με το πιάνο του αλλά και με την ωραία φωνή του. Στο βιολοντσέλο η Αριάδνη Πόλκα.
Μέγας χορηγός του Πολιτιστικού Κέντρου «ΤΡΑΚΑΣΟΛ» και των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται είναι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ.
Το πολιτιστικό κέντρο «ΤΡΑΚΑΣΟΛ» στηρίζουν ακόμη ο ΟΠΑΠ και η ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ
Για εισιτήρια και πληροφορίες: «Ταμείο Οδού Ειρήνης 158», τηλ:25 37 28 55.
Σχετικά

MoonWalk 2025: Eclipse Edition - Όλα όσα θα ζήσουμε φέτος στην μαγευτική διαδρομή του Πρωταρά
Το πιο ρομαντικό μουσικό και καλλιτεχνικό ραντεβού του νησιού επιστρέφει!

City of Dreams Mediterranean: Αυλαία για το Wet Glam με σούπερ σταρς και το Σεπτέμβριο
Η μοναδική καλοκαιρινή σειρά εκδηλώσεων Wet Glam - Summer Poolside Series φτάνει σε ένα λαμπερό φινάλε

To Φεστιβάλ Αξιοθέας επιστρέφει με ένα πλούσιο φθινοπωρινό πρόγραμμα
Με 16 επιλεγμένες παραγωγές - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Η Μπιενάλε Λάρνακας 2025 φιλοξενεί δύο καλλιτέχνες διεθνούς φήμης: Την Ann Tarantino και τον Steve Messam
Πρόκειται για δύο καλλιτέχνες με διεθνή παρουσία στη σύγχρονη τέχνη

Παραδοσιακή σύναξη για σουβλάκι, παλουζέ, μουσική και καλή παρέα
Μία γιορτινή βραδιά για μικρούς και μεγάλους

Ένας φαντασμαγορικός υποθαλάσσιος κόσμος θα ζωντανέψει στο Kolla Culture Factory
Ένα πρωτότυπο πολιτιστικό happening που συνδυάζει τέχνη, μουσική, γεύσεις και διαδραστικές εμπειρίες

11 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Η τελευταία βδομάδα του Αυγούστου έφτασε

Ετοιμάσου για μία αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη αγορά στη Λεμεσό
Μια δωρεάν εκδήλωση που προάγει τη βιωσιμότητα, με στόχο την προώθηση ηθικών προϊόντων, τοπικών βρώσιμων αγαθών και χειροποίητων δημιουργιών

28 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Οι παγκοσμίου φήμης Chippendales που «ανάβουν» την Ευρώπη κάνουν μία στάση στην Κύπρο
Μια νύχτα γεμάτη ενέργεια, πάθος και αξέχαστη διασκέδαση

Δωρεάν εργαστήρια συγγραφής σεναρίου από τον Σταύρο Παμπαλή
Τα εργαστήρια διοργανώνονται από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας

Μέρες κεραμικής τέχνης και πηλού στην Αγία Νάπα
Ένα ακόμη σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Σεπτέμβριο