Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2016
Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε μία γιγαντιαία επένδυση που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο παραλιακά της Λεμεσού.
Πρόκειται για την δημιουργία ενός εντυπωσιακού ξενοδοχεία/resort συνολικής αξίας 70.000.000 ευρώ. Το παλιό Le Meridien μετά από μία φουλ ανακαίνιση αλλάξει πλήρως εικόνα και γίνεται ένα αξιοθαύμαστο τουριστικό κατάλυμα πολυτελείας.
Το ανανεωμένο Le Meridien είναι οικοδομημένο σε παραθαλάσσια έκταση 100,000m2, θα λέγεται PARKLANE, a Luxury Collection Resort & Spa και θα αποτελείται από 53 σουίτες, οι περισσότερες με δικές τους ιδιωτικές πισίνες, και 222 πολυτελή δωμάτια.
Ανάμεσα στις πολλές διευκολύνσεις που θα προσφέρονται θα είναι ένα συνεδριακό κέντρο 2,000m2 με μια υπερσύγχρονη θεατρική αίθουσα Ballroom 1,000m2, 10 εστιατόρια και μπαρ, 2,700m2 Thalasso Spa με 3 Russian Bagna σουίτες και 3 όμορφα σχεδιασμένες εξωτερικές πισίνες, εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό.
Τέλος, στην έκταση του ξενοδοχείου θα δημιουργηθεί μία μίνι Disneyland. Ένα μαγευτικό το παιδικό πάρκο που θα λέγεται Τhe Princess & the Pirate που θα αποτελείται από ένα κάστρο 400m2, μια λίμνη με ένα πειρατικό πλοίο, water-games και εστιατόριο για παιδιά.
Σχετικά
Ταξιδεύουμε από Πάφο με €14,99: Οι προσφορές της Ryanair για 7 υπέροχους προορισμούς
Μια αλλαγή παραστάσεων, λίγες ημέρες μακριά από την καθημερινότητα και μια ευρωπαϊκή πόλη για εξερεύνηση
Μεμονωμένες βροχές αναμένονται και σήμερα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό
Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Οκτώβρη
Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να ταξιδεύετε μόνο και μόνο επειδή τελειώνει το έτος
Μια μικρή φωνή. Μια μεγάλη δύναμη.
Ένα όμορφο παραμύθι για το θάρρος, τη φιλία και τη δύναμη που κρύβει κάθε παιδί μέσα του
Αθήνα: Ανάμεσα στους πιο χαρούμενους προορισμούς για διακοπές παγκοσμίως
Η Αθήνα συνδυάζει την αρχαία ιστορία με τη σύγχρονη αστική ζωή, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό. Η Ακρόπολη και τα ιστορικά μνημεία, οι ζωντανές γειτονιές, οι επιλογές διασκέδασης και το μεσογειακό κλίμα συνθέτουν μια πολυδιάστατη ταξιδιωτική εμπειρία
Γιατί επιστρέφουμε ξανά και ξανά στον ίδιο προορισμό
Κι όμως, η επιστροφή σε ένα αγαπημένο μέρος δεν σημαίνει απαραίτητα επανάληψη και κάτι τι το βαρετό
31 φωνές και ένας «τοίχος Ελπίδας»
Οι δράσεις του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού
Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Γε’ νέο Επιχειρείν 2026»
Τα βραβεία διοργανώνονται από το ΚΕΒΕ, σε συνεργασία με το περιοδικό «Θεσσαλονίκης Δρώμενα»
To Τμήμα Δασών δίνει και φέτος δωρεάν δεντράκια
Δωρεάν παραχώρηση δενδρυλλίων με σκοπό την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στο πλαίσιο του προγράμματος «Φυτεύω για το Κλίμα 2026 -2027»