Cine News , Κινηματογράφος

6 νέες ταινίες που πρέπει να δείτε αυτές τις γιορτές!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο σινεμά!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2016

La La Land

Ο Ryan Gosling και η Emma Stone, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά τα 'Crazy, Stupid, Love' (2011) και 'Gangster Squad' (2013), για τις ανάγκες του μιούζικαλ 'La La Land' σε σενάριο και σκηνοθεσία Damien Chazelle (δημιουργού του πολυβραβευμένου 'Whiplash'). Μάλιστα, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Chazelle είχε αρχικά στο μυαλό του τον πρωταγωνιστή του 'Whiplash', Miles Teller, ο οποίος τελικά αποχώρησε (ευτυχώς για εμάς) λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στην ταινία, που έκανε πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας (με την Stone να παίρνει το βραβείο ερμηνείας) αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και που κέρδισε το Βραβείο Κοινού στο Τορόντο, ο Gosling υποδύεται τον Sebastian, έναν jazz πιανίστα που ερωτεύεται μια νεαρή ηθοποιό, τη Μia (Εmma Stone), αλλά τα προβλήματα για τους δυο τους δεν θα αργήσουν να έρθουν καθώς γίνονται όλο και πιο επιτυχημένοι. Πρόκειται για ένα αυθεντικό μιούζικαλ, υποψήφιο για 7 Χρυσές Σφαίρες, που θα διαθέτει τη μαγεία των μιούζικαλ της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, μια μουσικοχορευτική πανδαισία που εξελίσσεται στο Λος Άντζελες του σήμερα και που καταγράφει τον πόνο και την απόλαυση της επιδίωξης των ονείρων. Εκτός από τους δύο λαμπερούς σταρ, στο cast συναντούμε επίσης τον βραβευμένο με Όσκαρ, J.K Simmons, αλλά και τον τραγουδιστή John Legend.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Υποψήφιοα για 7 Χρυσές Σφαίρες μιούζικαλ από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του 'Whiplash', Damien Chazelle.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να δεις τον Ryan Gosling και την Emma Stone ξανά μαζί, σε μια ταινία φόρο τιμής στη χρυσή εποχή των μιούζικαλ του Χόλιγουντ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ... 22 Δεκ (122')

 

 

Collateral Beauty

Ο σκηνοθέτης David Frankel ενώνει μια πλειάδα καταξιωμένων ηθοποιών του Χόλιγουντ, για τις ανάγκες της δραματικής ταινίας 'Collateral Beauty'. Will Smith, Kate Winslet, Keira Knightley, Edward Norton και Helen Mirren, είναι μόνο μερικά από τα διάσημα ονόματα που συναντούμε στο πρωταγωνιστικό καστ. Αγάπη, Χρόνος, Θάνατος. Αυτά τα τρία πράγματα ενώνουν κάθε άνθρωπο στη Γη. Λαχταρούμε αγάπη, ευχόμαστε να είχαμε περισσότερο χρόνο, φοβόμαστε το θάνατο. Μετά το 'Suicide Squad', το οποίο δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτικούς, ο Will Smith επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα ρόλο που του ταιριάζει γάντι. Ο 48χρονος σταρ υποδύεται τον Howard Inlet, ένα στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας στη Νέα Υόρκη που προσπαθεί να ξεπεράσει τη θλίψη και τους προσωπικούς τους δαίμονες, μετά από μία τραγική απώλεια, στέλνοντας γράμματα στην Αγάπη, τον Χρόνο και τον Θάνατο. Τότε οι συνάδελφοί του καταστρώνουν ένα δραστικό σχέδιο για να τον αναγκάσουν να αντιμετωπίσει τον πόνο του, με έναν παράδοξο, αλλά ανθρώπινο τρόπο. Όμως καθώς εκείνος στέλνει τα γράμματα, κάτι απίθανο συμβαίνει: η Αγάπη, ο Χρόνος και ο Θάνατος, εμφανίζονται μπροστά του με άνθρωπινη μορφή! Το 'Collateral Bauty', ισορροπεί ανάμεσα σε φαντασία και πραγματικότητα, σε ένα όμορφο στόρι που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Δραματική ταινία που μιλά για την αγάπη, το χρόνο και το θάνατο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για το all star cast του και την όμορφη θεματολογία του φιλμ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ... 22 Δεκ (94')

 

 

Sing

Σε έναν κόσμο σαν τον δικό μας, αλλά κατοικημένο αποκλειστικά από ζώα, ο Buster Moon (Matthew McConaughey), ένα ζωηρό κοάλα, προεδρεύει σε ένα πάλαι ποτέ μέγα θέατρο, που όμως περνάει μεγάλη κρίση. Λίγο οπτιμιστής, λίγο απατεωνάκος, αλλά αγαπάει το θέατρο του όσο τίποτα άλλο, και θα κάνει τα πάντα για να το διατηρήσει. Αυτό που του έρχεται στο μυαλό, μήπως και σώσει την κατάσταση, είναι να διοργανώσει τον μεγαλύτερο τραγουδιστικό διαγωνισμό του κόσμου. Από τους δημιουργούς του 'Dispicable Me', έρχεται η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων 'Sing', που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! Μεταξύ άλλων, ακούγονται οι φωνές των Reese Witherspoon, Seth MacFarlane και Scarlett Johanson. Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη και στα ελληνικά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Ταινία κινουμένων σχεδίων από τους δημιουργούς του 'Dispicable Me'.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να δεις μια ταινία γεμάτη χιούμορ, τραγούδι και συγκίνηση.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ... 22 Δεκ (108')

 

 

Moana

Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, οι μεγαλύτεροι ναυτικοί του κόσμου διέσχιζαν τον απέραντο Ειρηνικό, εξερευνώντας τα πολλά νησιά της Ωκεανίας. Αλλά κάπου εκεί, και για μια χιλιετία, τα ταξίδια σταμάτησαν -και κανείς δεν γνωρίζει το γιατί. Από τα στούντιο της Walt Disney Animation έρχεται η "Moana", μια εντυπωσιακή ταινία animation για μια ριψοκίνδυνη έφηβη που σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Moana (Auli'i Cravalho) θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια. Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες, και στην πορεία η Moana θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα. H ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη και στα ελληνικά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Η νεα ταινία animation της Walt Disney.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να ζήσεις και εσύ το μαγικό και περιπετειώδες ταξίδι της Μoana.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ... 22 Δεκ (107')

 

 

Passengers

Σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές συναντήσεις της χρονιάς, δύο λαμπεροί σταρ του Χόλιγουντ με μεγάλο φανατικό κοινό, η Jennifer Lawrence και ο Chris Pratt, συναντιούνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, στο ρομαντικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας 'Passengers' του Morten Tyldum, σκηνοθέτη της ταινίας 'The Imitation Game' με τον Benedict Cumberbatch, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις παγκοσμίως το 2014. H Aurora (Jennifer Lawrence), συγγραφέας από τη Νέα Υόρκη και ο Jim (Chris Pratt), μηχανικός από το Ντένβερ, είναι δυο από τους επιβάτες ενός διαστημόπλοιου που τους μεταφέρει σε μια καινούργια ζωή σε έναν άλλο πλανήτη με την ονομασία 'Homestead II', σε ένα ταξίδι που διαρκεί 120 χρόνια. Το ταξίδι παίρνει θανάσιμη τροπή όταν, μυστηριωδώς, οι δύο ξυπνούν από τις κάψουλες ύπνωσής τους, 90 χρόνια πριν φτάσουν στον προορισμό τους. Όσο ο Jim κι η Aurora προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο πίσω από αυτή τη δυσλειτουργία, ερωτεύονται ο ένας τον άλλο, ανίκανοι να αντισταθούν στην έντονη έλξη μεταξύ τους. Απειλούνται όμως από την επικείμενη πρόσκρουση του σκάφους και την ανακάλυψη της αλήθειας που τους ξύπνησε. Οι ζωές των 5259 επιβατών του διαστημόπλοιου, βρίσκονται τώρα στα χέρια τους! Στην ταινία συμμετέχουν επίσης ο Andy Garcia και ο Lawrence Fishburne.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Ρομαντικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Morten Tyldum.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Γιατί θα έχει τρομερό ενδιαφέρον να δεις την Jennifer Lawrence και τον Chris Pratt μαζί στη μεγάλη οθόνη.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ... 29 Δεκ (116')

 

 

Why Him?

Κατά τη διάρκεια των γιορτών, ο Ned (Bryan Cranston), ένας υπερπροστατευτικός αλλά τρυφερός πατέρας, και η οικογένειά του επισκέπτονται την κόρη του στο Στάνφορντ, όπου γνωρίζει τον μεγαλύτερό του εφιάλτη: τον καλοπροαίρετο αλλά απροσάρμοστο φίλο της, Laird (James Franco). Μια αντιζηλία ξεκινάει, και συνάμα ο πανικός του Ned μεγαλώνει όταν συνειδητοποιεί πόσο χαμένος νιώθει στον πολυτελή κόσμο της τεχνολογίας, αλλά και όταν μαθαίνει ότι ο Laird σχεδιάζει να ζητήσει την κόρη του σε γάμο.

TI EINAI... Ξεκαρδιστική κωμωδία από τον John Hamburg.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να δεις ποιος θα βγει νικητής στη... μάχη: Bryan Cranston εναντίον James Franco!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ... 29 Δεκ (111')

 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close