Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2017
Ήρθε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, όπου οι πόλεις βάζουν τα αποκριάτικά τους και μπαίνουν σε τρελούς ρυθμούς! Κι αν υπάρχει μια πόλη που ξέρει καλύτερα το Καρναβάλι, αυτή είναι η Λεμεσός, η οποία ετοιμάζεται και πάλι να μας βάλει στους ανεβαστικούς ρυθμούς της.
Το δεκαήμερο της Αποκριάς πλησιάζει λοιπόν κι εμείς πρέπει να προγραμματιστούμε από τώρα, κλείνοντας μια θέση στα πιο hot αποκριάτικα πάρτι της πόλης!
Το μόνο που απομένει λοιπόν να κάνεις είναι να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, ώστε να βρεις την πιο ευφάνταστη στολή, να τη φορέσεις μαζί με την καλύτερή σου διάθεση, και να δώσεις ραντεβού μόνο στα καλύτερα αποκριάτικα parties της πόλης!
Σημείωσέ τα, μαζί και τις ημερομηνίες τους:

Funraising – Totally 80s
Μια μουσικοχορευτική βραδιά παραγωγής FUNRAISING. Η αίθουσα ΤΡΑΚΑΣΟΛ μεταμορφώνεται σε παλιά ντισκοτέκ και μας περιμένει σε μια TOTALLY 80s βραδιά. Χορέψτε στους ρυθμούς του DJ George Seherlis, απολαύστε τις λιχουδιές στο δικο μας dinner και θυμηθείτε τις ικανότητες σας στα flipper και στα μηχανάκια στο Madness Arcade.
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, Μαρίνα Λεμεσού, 21.00. Εισιτήρια στο ACS Courier καιwww.tickethour.com.cy.

Ο χορός της Τρίτης
Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στη Λεμεσό, στις 20.30, θα στηθεί το πιο τρελό πάρτι! Συγκεκριμένα το πάρτι αυτό πραγματοποιείει κάθε χρόνο ο Δήμος Λεμεσού, καλώντας μικρούς και μεγάλους, να έρθουν μασκαρεμένοι για ένα αλλιώτικο καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με μουσική και χορό. Στο πλαίσιο του πάρτι διοργανώνονται μάλιστα διαγωνισμοί ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ με βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις.

Best Carnival Party 2017
Το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι της Carob Mill Restaurants επιστρέφει και όπως κάθε χρόνο, τελευταία μέρα του καρναβαλιού! Στις αίθουσες Richard & Berengaria Ballrooms, ξεφαντώνουμε και αποχαιρετάμε το καρναβάλι με απεριόριστο ποτό, λαχταριστά τσιμπήματα από τους καταξιωμένους Σεφ της Carob Mill Restaurants και τον DJ Kikis στον ήχο! Είσοδος μόνο κατόπιν κράτησης.
Kυριακή 26 Φεβρουαρίου, Richard & Berengaria Ballrooms, Χαρουπόμυλος Λανίτη, Λεμεσός, 22.00. Για πληροφορίες και κρατήσεις: 25 820 430 (Δευτέρα-Παρασκευή 08:30-16:30).

Trakasol Carnival Party
Το καρναβάλι πλησιάσει κι εσύ πρέπει να ετοιμαστείς για το πιο ξεσηκωτικό πάρτι. Τρελοί καρναβαλιστές, καταπληκτική μουσική, ακροβατικά, και πολλές εκπλήξεις θα μεταμορφώσουν το πάρτι αυτό σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά της περόδου! Στα decks θα βρίσκονται οι Dj Panicos Kkelis | Dj Panos the Clown | Dj Vinii
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, Μαρίνα Λεμεσού, 22.00, €25 (open bar). Πληρ. 77777040.

Μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση
Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση αποτελεί το πιο μεγάλο γεγονός που πραγματοποεί ο Δήμος Λεμεσού στο πλαίσιο του Καρναβαλιού. Η παρέλαση που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου αλλά και ζιλιάδες καρναβαλιστές πραγματοποιείται κατά μήκος της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου. Στην παρέλαση θα συμμετάσχουν οι: Φιλαρμονική Δήμου Λεμεσού, Μαζορέττες Σώματος Κυπρίων Οδηγών, Κανταδόροι, της ομάδας κρουστών Batukinio, και των Μαζορέττων Λεμεσού. Ακολούθως η παρέλασθ θα ξεκινήσει με επικεφαλής τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού με θέμα «Το Βαθυ Μπλε της Μεσογείου» και τη συνοδεία της, με άρματα και ομάδες πεζών στους ρυθμούς της ενιαίας μουσικής.Κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης ο Δήμος Λεμεσού θα τιμήσει συμπολίτες του για την πολύτιμη προσφορά τους στο Λεμεσιανό καρναβάλι.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 13.15.
Το Καρναβάλι του Δήμου Λεμεσού θα κλείσει πανηγυρικά με Υπαίθριο Καρναβαλίστικο Χορό στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού, με μασκαρεμένους και μουσική. Διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ – Βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις. Ώρα έναρξης: 21.00.
Σχετικά
Όλα όσα θα γίνουν τον Μάιο στο Fantasia Festival
Ετοιμαστείτε να φτιάξουμε προστατευτικές κούκλες να παρακολουθήσουμε μεσαιωνικές μάχες και magic show
Κυνηγάμε πασχαλινά αυγά μαζί με τα παιδιά στον πιο όμορφο βοτανικό κήπο του νησιού
Γεμίζουμε τα καλαθάκια μας αυγά και παίζουμε παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια
Το Υφαντουργείο ξαναχτυπά με ένα πασχαλινό παζάρι
Η άνοιξη φέρνει markets, φαγητό και πολύ παιχνίδι
Έρχεται η 17η έκθεση Στατικού Μοντελισμού στην Κυπρο
Μοναδικά εκθέματα και έμπνευση για όλους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου γιορτάζει με δωρεάν δράσεις για το κοινό
Τριήμερο εκδηλώσεων στη Λεμεσό με ελεύθερη είσοδο, βραδινή ξενάγηση και δημιουργικό εργαστήρι παντομίμας
Safari & Hiking στον Μαχαιρά: Ζήσε μια αυθεντική περιπέτεια στη ανθισμένη κυπριακή φύση
Μια μοναδική outdoor εμπειρία που συνδυάζει εξερεύνηση, πεζοπορία και τα εντυπωσιακά τοπία του ορεινού Μαχαιρά
«Χόρεψε, χόρεψε στη γειτονιά» των Αγίων Ομολογητών
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το πιο όμορφο έθιμο της γειτονιάς
Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις τα Τεισιά της Μαδαρής;
Εκπαιδευτική πεζοπορία σε μία πανέμορφη διαδρομή με εντυπωσιακά σημεία θέας
Week Agenda: 15 όμορφες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, parties και ξεχωριστά events σε όλη την Κύπρο που δίνουν ρυθμό στις ημέρες και τις νύχτες της εβδομάδας.
Το Ανοιξιάτικο Παζαράκι που όλοι περιμένουμε, επιστρέφει
Μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα στο πανέμορφο αρχοντικό σπίτι του Τεχνόπολις 20, γεμάτη χρώματα, αρώματα και ξεχωριστές δημιουργίες
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" κατεβαίνει στη Λευκωσία
Ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!