Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2017
Ήρθε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, όπου οι πόλεις βάζουν τα αποκριάτικά τους και μπαίνουν σε τρελούς ρυθμούς! Κι αν υπάρχει μια πόλη που ξέρει καλύτερα το Καρναβάλι, αυτή είναι η Λεμεσός, η οποία ετοιμάζεται και πάλι να μας βάλει στους ανεβαστικούς ρυθμούς της.
Το δεκαήμερο της Αποκριάς πλησιάζει λοιπόν κι εμείς πρέπει να προγραμματιστούμε από τώρα, κλείνοντας μια θέση στα πιο hot αποκριάτικα πάρτι της πόλης!
Το μόνο που απομένει λοιπόν να κάνεις είναι να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, ώστε να βρεις την πιο ευφάνταστη στολή, να τη φορέσεις μαζί με την καλύτερή σου διάθεση, και να δώσεις ραντεβού μόνο στα καλύτερα αποκριάτικα parties της πόλης!
Σημείωσέ τα, μαζί και τις ημερομηνίες τους:

Funraising – Totally 80s
Μια μουσικοχορευτική βραδιά παραγωγής FUNRAISING. Η αίθουσα ΤΡΑΚΑΣΟΛ μεταμορφώνεται σε παλιά ντισκοτέκ και μας περιμένει σε μια TOTALLY 80s βραδιά. Χορέψτε στους ρυθμούς του DJ George Seherlis, απολαύστε τις λιχουδιές στο δικο μας dinner και θυμηθείτε τις ικανότητες σας στα flipper και στα μηχανάκια στο Madness Arcade.
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, Μαρίνα Λεμεσού, 21.00. Εισιτήρια στο ACS Courier καιwww.tickethour.com.cy.

Ο χορός της Τρίτης
Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στη Λεμεσό, στις 20.30, θα στηθεί το πιο τρελό πάρτι! Συγκεκριμένα το πάρτι αυτό πραγματοποιείει κάθε χρόνο ο Δήμος Λεμεσού, καλώντας μικρούς και μεγάλους, να έρθουν μασκαρεμένοι για ένα αλλιώτικο καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με μουσική και χορό. Στο πλαίσιο του πάρτι διοργανώνονται μάλιστα διαγωνισμοί ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ με βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις.

Best Carnival Party 2017
Το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι της Carob Mill Restaurants επιστρέφει και όπως κάθε χρόνο, τελευταία μέρα του καρναβαλιού! Στις αίθουσες Richard & Berengaria Ballrooms, ξεφαντώνουμε και αποχαιρετάμε το καρναβάλι με απεριόριστο ποτό, λαχταριστά τσιμπήματα από τους καταξιωμένους Σεφ της Carob Mill Restaurants και τον DJ Kikis στον ήχο! Είσοδος μόνο κατόπιν κράτησης.
Kυριακή 26 Φεβρουαρίου, Richard & Berengaria Ballrooms, Χαρουπόμυλος Λανίτη, Λεμεσός, 22.00. Για πληροφορίες και κρατήσεις: 25 820 430 (Δευτέρα-Παρασκευή 08:30-16:30).

Trakasol Carnival Party
Το καρναβάλι πλησιάσει κι εσύ πρέπει να ετοιμαστείς για το πιο ξεσηκωτικό πάρτι. Τρελοί καρναβαλιστές, καταπληκτική μουσική, ακροβατικά, και πολλές εκπλήξεις θα μεταμορφώσουν το πάρτι αυτό σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά της περόδου! Στα decks θα βρίσκονται οι Dj Panicos Kkelis | Dj Panos the Clown | Dj Vinii
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, Μαρίνα Λεμεσού, 22.00, €25 (open bar). Πληρ. 77777040.

Μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση
Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση αποτελεί το πιο μεγάλο γεγονός που πραγματοποεί ο Δήμος Λεμεσού στο πλαίσιο του Καρναβαλιού. Η παρέλαση που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου αλλά και ζιλιάδες καρναβαλιστές πραγματοποιείται κατά μήκος της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου. Στην παρέλαση θα συμμετάσχουν οι: Φιλαρμονική Δήμου Λεμεσού, Μαζορέττες Σώματος Κυπρίων Οδηγών, Κανταδόροι, της ομάδας κρουστών Batukinio, και των Μαζορέττων Λεμεσού. Ακολούθως η παρέλασθ θα ξεκινήσει με επικεφαλής τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού με θέμα «Το Βαθυ Μπλε της Μεσογείου» και τη συνοδεία της, με άρματα και ομάδες πεζών στους ρυθμούς της ενιαίας μουσικής.Κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης ο Δήμος Λεμεσού θα τιμήσει συμπολίτες του για την πολύτιμη προσφορά τους στο Λεμεσιανό καρναβάλι.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 13.15.
Το Καρναβάλι του Δήμου Λεμεσού θα κλείσει πανηγυρικά με Υπαίθριο Καρναβαλίστικο Χορό στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού, με μασκαρεμένους και μουσική. Διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ – Βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις. Ώρα έναρξης: 21.00.
Σχετικά
Παραδοσιακά παιχνίδια και δράση για μικρούς και μεγάλους στη Δρομολαξιά–Μενεού
Παιχνίδι, χαρά και Πάσχα στο Δημοτικό Στάδιο
Δευτέρα της Λαμπρής διασκεδάζουμε στην Τερσεφάνου
Ένα γιορτινό απόγευμα γεμάτο παιχνίδι, μουσική και παράδοση
Ξεφαντώματα στην πλατεία του χωριού τη Δευτέρα του Πάσχα
Μουσική, ποτό και ατελείωτη διασκέδαση στην καρδιά του χωριού
Ο Δήμος Λευκάρων γιορτάζει το Πάσχα με τόμπολα, σούβλα, παραδοσιακά παιχνίδια, χορό και μουσική
Γιορτινές μέρες γεμάτες μουσική, έθιμα και αυθεντικές εμπειρίες για όλους
Το Αλεθρικό γιορτάζει το Πάσχα με ένα πλούσιο και ζωντανό πρόγραμμα εκδηλώσεων
Η εκδήλωση πλαισιώνεται από παραδοσιακές γεύσεις και κεράσματα
Δευτέρα της Λαμπρής στη Λάγια για γλέντι και παραδοσιακά παιχνίδια
Παράδοση, γεύσεις και διασκέδαση για όλη την οικογένεια
Δευτέρα του Πάσχα στην Αλάμπρα για δωρεάν λουκουμάδες, παγωτό, χορό και μουσική
Ένα απόγευμα γεμάτο μουσική, χορό, τραγούδια και παραδοσιακά παιχνίδια, σε ένα γιορτινό σκηνικό για μικρούς και μεγάλους
Έρχεται το «Αβκορίτικον Αντάμωμα» τη Δευτέρα του Πάσχα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αυγόρου
Μια γιορτή αφιερωμένη στην παράδοση, τη μουσική και τον χορό
Πασχαλινές εκδηλώσεις στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας
Παράδοση, συμμετοχή και γιορτινή διάθεση για όλη την κοινότητα
Το Πάσχα και η Ανάσταση στο όμορφο Φοινί είναι διαφορετικά
Παραδοσιακά παιχνίδια, μουσική, φλαούνες, ζιβανία και κρασί
Πάσχα στον Δήμο Ιεροκηπίας με έθιμα των ημερών και συναυλία με τους Άντρη Καραντών και Μιχάλη Χατζήμιχαηλ
Μέρες γεμάτες παράδοση, χαρά και γιορτινή ατμόσφαιρα για όλους